Nerde millet Ýhyay çýkar Yok
SPK nerde çýkarken hep devre kesici kullanýyor düþerken niye devrekesici kullanmýyor
Nerde millet Ýhyay çýkar Yok
SPK nerde çýkarken hep devre kesici kullanýyor düþerken niye devrekesici kullanmýyor
Kaðýt eski günlerine doðru adým adým ilerliyor. Hacim çok düþtü. Üç kuruþ parasý olan kaðýda yukardan basabiliyor. Böyle giderse aþaðý yukarý 1 hafta sonra 0,2x'lere geri dönecek.
Yazýlarým yatýrýmcý tavsiyesi olamaz!
Yazýlarýmý beðeniyorsanýz itibar puaný vermeyi unutmayýn.
Nerdesin spk neden müdahale etmiyorsun..Allah hepinizin belasýný versin.
Sent from my LG-H815 using hisse.net mobile app
Evet SPK 1,61'den bu fiyatý eder diye 2010 yýlýnda halka arz izni veren sen. 0,20 kuruþa düþene kadar hiç bir yaptýrým uygulamayan sen...Metro grubu ve bir çoðu benzer hareketler yaparken hiþ bir iþlem yapmayan sen. Sanko'da hisseyi deðil þahýslarý cezalandýran sen..0,48 den yaptýrým uyguladýn bugün 0,34 yarýn ve devamýnda nerede olur bugünlerde alým satým yapanlar bilir...Koruduðun key mi yapýyor bu iþlemleri. Key yatýrým kurumuna ulaþýp talimat verene kadar hisse %10 deðiþir malesef..Key telefonla mý iþ görüyor..Evet biz aldýk sen zorlamadýn bizi ama..Aþaðý giderken hiçbir yaptýrým uygulamadýðýn hisseye az yukarý gitti diye yaptýrým uyguluyorsun..Suçu izin verdiðiniz fiyata bir nebze olsun 1/3'ü yaklaþtý diyemi...Lütfen bizi korumayýn...YTD
Agzina saðlýk üstat..bu spk denen kurum ky düþmaný ben Allaha havale ettim.
Sent from my LG-H815 using hisse.net mobile app
TEK ÇARE
MUCOÝTÝN tum þirketleri ne KAYYUMdur
Zaten bunu fazlasýyla hak etmiþtir
Finans magdurlarini da unutmamak lazim sayilari burdakileri katlar.
Cb bence gerekli sinyali vermistir.Referandum sonrasi kayyum insallah.
Hükümet yalakasi muco her türlü zulmu bistte yapmaktadir.Dilegim ve ongorum odur ki bunlarin sandalyesine tekme yakindir tabi bizimde gerekli kutulari sürekli doldurmamiz lazim.yt degildir olamazda.
Hükümet yetkilileri,Baþbakaným,Cumhurbaþkaným,bu mücahit Ören'nin geçmiþ yýllardan bu güne dek vatandaþlarý ve devleti nasýl dolandýrdýðýný bilmeyen bir saðýr sultan kaldý peki siz hiç duymadýnýz þahit olmadýnýzmý acaba..Türkiyeyi aðlama duvarýna çeviren Ören ailesi acaba hakikaten maðdur olmuþmu sizler buna inanýyormusunuz ben asla inanmýyorum bilakis onlar bu güne dek hem devleti hemde vatandaþlarý dolaylý yollardan söðüþlemiþ dolandýrmýþtýr..Bizler ky yatýrýmcýlar olarak devletimize sesleniyoruz daha bir-iki hafta öncesinden aþikar bir dolandýrýcýlýk örneðini gördük spk'lýlarla mücahit anlaþmalý olarak ihlas holding ve iþtiraklerine psikolojik baskýlar uykulamaya hisseleri fiyatlarýný þu bahane bu bahane deyip sürekli aþaðý basmaya baþladaýlar ihlas yayýn hisselerine brüt takas uyguladýlar vs..vs..vs..Bizler neyimiz var neyimiz yok kaybediyoruz ama Spk hazretleri keyifle gururla ören ailesinin dolandýrýcýlýðýný izlemektedirler..Altý yedi yýldýr 0.20 krþlarda seyreden Ýhlassýz hisseler yukarý giderken spk devre kesici uyguluyor aþaðý düþerken sesleri çýkmýyor..Bu zülme zalimliðe haksýzlýða Allah rýzasý için dur diyecek adaletli hakkaniyetli bir devlet mercii yokmudur acaba ki olmadýðýný biliyoruz o zaman Referandum seçimlerinde HAYIR diyeceðim ihyay ve ihgzt sahipleri evet desin sizi zirve yaptýrsýn..On dört yýldýr verdiðim haram zehir zýkkým olsun çünkü AK parti hükümetlerinin duyarsýzlýðý ilgisizliði neticesinde hileli iflas ettirilen yada borsa kotundan attýrýlan Lioyað,UNTAR,ÇBS PRÝNTAÞ þirketlerinde batan param altý yüz bin tl..Siyasiler,politikacýlar,bal tutanlar ceplerini doldururken biz küçük yatýrýmcýlar hep kandýrýldýk maðdur edildik hep kaybeden olduk birikimlerimiz heba oldu uçup gitti ama çýðlýklarýmýzý hükümet cephesinden bir duyan dahi olmadý yada duymak istemediler..Spk'yý yaptýðý haksýzlýktan dolayý kýnýyorum..
Son düzenleme : kartalgaga; 22-02-2017 saat: 09:44.
Allah razý olsun spk sen olmasan bizi kim koruyacaktý 33 kurus ne deyim sözün bittiði yer
Yer Ýmleri