Cumhurbaþkaný Altay tanký falan yerine bunun gibi leþleri Katar lýlara, el cezire falan kakalasa ya... Vatan millet kurtulur. 30 kuruþa versin hatta bedavaya versin
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaþkaný Altay tanký falan yerine bunun gibi leþleri Katar lýlara, el cezire falan kakalasa ya... Vatan millet kurtulur. 30 kuruþa versin hatta bedavaya versin
Endeks yukarý çýkarken hiç olumlu tepki yok ama düþerken kuzu gibi her düþüþ rakamýna hatta fazlasýna uyum saðlýyor..Bunlardan þeytanýn bile aklýna gelmeyecek her þeyi beklemek olasý kim bilir belki de Amerika'ya tüymek için 14 mayýs 2023 yýlýna hazýrlýk yapýyor olabilir ...
Gümüþ Üye
Duhul
Jan 2018
Gönderi
5,592
Alýntý Originally Posted by muhteberu Yazýyý Oku
Tarihi boyunca ýhlas grubunda tek operasyon yememiþ kaðýt ne sabýr varmýþ adamlarda be..
üstad bu ilk operasyonu halka arzda yemiþ 1.30 dolarý görmüþ þuan 11cent civarý yani yaklaþýk 13 kat düþmüþ kat...agustos ayýnda ise yaklaþýk 20 cent civarý tekrar semaye arttýrým gerçekleþti...yani halka arzý sýrasýndaki yediði operasyondan sonra hiç operasyon yemedi diyebiliriz...20 cent hesabýný düþünürsek yeni lotlar ve 30krþ tan bedelliye kadar toplanan eski lotlar operasyon yemedi...20 cent in muco için yeterli olacaðýný düþünüyorsak o ayrý tabiki...ben yeterli görmüyorum...riski taþýmamýn tek nedeni bu...bakalým zaman ne gösterecek...artýk iha mevzuna dek yatýrýma dönüþtü ellerimizdeki mal.........
AYLAR ÖNCE ARKADAÞ YAZMIÞ......ALINTI YAPTIM.....
1.30....CENT.......1 DOLAR 30 SENTÝ GÖEMÜÞ HÝSSE......!!!!!!!!!!!!
Buradan alýyor diðerlerinde operasyon yapýyor. Grup þirketleri bunlar . Geçende kap ta yazanlara bakarsanýz zaten görürsünüz. Gazete hisseleri birinden ötekine geçiyor. Çevirip duruyorlar. Çok ta piyasanin umurunda. Kendileri hiç ortaklýk paylarýný satýn alarak yükseltiyor mi? Bunlar kasiyer tirtikcilari gibi. Her gün yu lira yüz lira götürüyorlar kasadan Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Cumhurbaþkanýna,Cimer'e,Spk'ya ,Bist'e ve diðer ilgili mercilere Kiriakos Miçotakis'i þikayet ede ede bende býktým yoruldum,bittim artýk.. Bir tek ümidim kaldý sýkýntýlarýmý bilen bana sabýrlý olmayý tavsiye eden yegane güvenebileceðim ilahi merci Allah Celle Celalühü 'dür.. O þüphesiz iþini bilir yunanlý zalim,acýmasýz,merhametsiz kulunu ona havale ve þikayet ediyorum . Tam olarak 5 yýldýr bu bataklýkta cebelleþip duruyorum bu þahsýn kanunsuz kanun tanýmaz soygunlarýna kanunlar ve yasalar çerçevesinde adaletli,adil bir çözüm bulamadýðým gibi hakkaniyetli yaklaþan bir mercide bulamadým en çok bu zoruma gidiyor..Söz konusu þirketlerin hisselerinde sahibi tarafýndan hileli,þaibeli,bilinçli olarak uðratýldýðým aðýr,yüklü zararlarý,ziyanlarý banka kredileriyle maliyeti düþürerek çözmeye çalýþtým ama maalesef þeytanla mücadele etmenin zorluklarýna bir kez daha yaþayýp þahit oldum tepeden týrnaða kadar hiçbir kula güvenmiyorum o derece güvenim sarsýldý,þevkim ve direncim kýrýldý bu dünyada gerçekleþmezse Ahir Alemde Allah'ýn huzurunda sorgulamanýn,soruþturmanýn yapýldýðý hesaplarýn alýnýp,verilip sadeleþtirildiði yer olan 'Mizan' da görüþeceðiz bakalým o zaman birilerine hikaye okuyup kandýrdýðýn gibi dilin dönebilecek mi ALLAH'ý yanýltabilecek kandýrabilecek mi sin iblis Kiriakos Miçotakis..
80 milyara yakýn bütçe giderine sahip adaleti gözeterek kurulmuþ bu kurum, zalimleri görmezden gelip milletin bu feryadýný duymamasý
Aslýnda þaþýrttýcý degil.
Rab; maide 50 de diyor ki; Onlar hâlâ cahiliye (tagut) hükmünü mü arýyorlar.
Ýman eden topluluk için hükmü, Allah'tan daha güzel olan kimdir.
Hacý hocalari beddua ile yola getirmeye çalýþmak ta bizim millete mahsus herhalde. Para ile yola getirirsiniz ancak. Ya koklatacaksin ya elinden alacaksýn. Hele öteki dünya ile tehdit etmek acinasidir. Adamlar cennetten tapu daðýtabilir, yanmaz kefen yapabiliyor sen öteki dünya da görüþürüz diyorsun. Vallahi orada da durumlarý daha iyi olur bunlarýn. Daha iyi cennet var diye yine öperler adamý.
Yanlýþ anladýnýz, ben iman etmiþ ortaklara atfen paylaþtým.
Bir nebze ferahlýk verip, suçlularýn da karþýlýðýný en iyi verecek bir kudreti andým.
Ayet de iman edenleri muhatab alýyor zaten.
Benim dinimde hacý, hoca, þýh, mýh diye bir kavram yok
Dolayýsýyla sizlik de birþey yok.
Yer Ýmleri