Neyse kitlemedin ama yine de hayýrlý olsun. Özlemiþiz
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse kitlemedin ama yine de hayýrlý olsun. Özlemiþiz
Gözünüz aydýn olsun gençler..Mandradasutvar,müco'nun kývrýmlarýndan talaþ almanýn zamanýn geldi,haydi seninde gözün aydýn olsun..Umarým olmasý gereken arzu edilen fiyatlara gider..
![]()
Ýheva ya yaklassin ya da eþit fiyata gelsin yeter. Artýk nerede kesisirse. Yani iheva nin prim yapmasý benim iþime gelir.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üç yada dört seans fiyat olarak ihlas holding'in altýnda kalmasýný bu gün sabah seansýnda yine altýndaydý sonra fiyatlar eþitlendi ve günün sonuna doðru 6 kademe üstüne çýkýp bayaðý fark atmýþ oldu..Bu durumu açýklayabilirmisiniz yada nasýl bir açýklayýcý yorum getirebilirsiniz ..Gerçi bunlarýn alavereli,dalavereli,hileli iþlerine alýþtýk alýþmasýna da yinede kafamýzdaki soru iþaretlerine cevap bulma gereði duyuyoruz..Yarýn endeks ne olur bilemem ama eðer sýkýntý olmaz böyle devam ederse Ýhlas holding tekrar öne geçer gibi geliyor bana..Y.t.deðildir..
Farazi konusuyorum. Ýhaas mevzusudur. Bilanço oncesi paylarýn devreye alýp sonra çýkartýlmasý olayý olabilir. Finansal yatýrýmlar kýsmý bu bilançoda bakmak gerekiyor. Eðer yatýrým kýsmýndaki alt kirilim buysa ve satýþlar gerceklesmisse ciddi kar olabilir. Günlerdir ihaas aþaðý bunlar yukarý.
Bunlarýn içinde ihevadan sonra en düþük sermaye. Kaldýrmasý kolay, piyasada dönen lotta kalmadý. On milyona bunlar öttürülür diyordum ya Info aldý tek kurum olarak kademelerde lot kalmadý. Grubun içinde geçmiþten bugüne tek prim yapmamýþ bu leþ kaðýt. Leþ kagitlarda hareketli bugünlerde saðlam hareket yapabilmesi için bir engel yok. Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mandradasutvar,verdiðin kýymetli bilgilerin ve öngörülerin için teþekkür ederim.Ýblis Harami ,tüm hayatý boyunca hep çaldý,dolandýrdý,soydu,gasp etti ,emek ,alýn teri hýrsýzlýðý yaptý, gariban yatýrýmcýlarý periþan etti,zararlara,ziyanlara gark etti bundan dolayý bir kerecik dahi olsa iyi insan olmayý denemelidir,günah çýkarmalýdýr yani itiraf gizeminde,yeniden doðma ve arýnmada (vaftiz) bulunmalýdýrKývrýmlarýndan talaþ almaya devam tabii ki iblislerine saða,sola,geriye çark ettirmese 'geriye dön' komutu vermezse
![]()
Gunaydin. Bütün gece nemden uyuyamadim. Þimdi kalktým. Buralar diplerde alanlar için güzel kar getiren yerler. Bakalým ne olacak? Turkish satýþ tarafýnda görülmeye baþlanmýþ ama tahta þimdilik dengeli görünüyor.
Yer Ýmleri