iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ha bu arada Amerikasinida silkeyim İsrailini de silkeyim.Onun usakligini yapan ve bunu meydanlarda bile dile getiren her kimse onuda silkeyim.
Yaratan insana akıldan başka birşey vermez.
Zaman mekan farketmeksizin fizik kuralları geçerlidir.
Dünyadaki tüm insanlar şehadet getirip (şahit olmadığı halde) müslüman olduğuna inansa.
Dua edip, bir kum tanesini bile 1mm. Ileri itemez.
Dolayısıyla insan rolünü kendi seçer ya efendi ya köle.
Aklını kullanan kazanır güçlü ve özgür olur.
Aklını kiraya veren ise zayıf ve köle olmaktan, asla pişman olmaz.
Hani diyorum kesmece karpuz gibi azucuk kesip baksak ne ka beyin var çok merak eder dururum bu tipler için.....!!!!!!!!!!!
Sizin hepinizi bir araya toplasam çeyrek adet insan etmezsiniz çürük domates gibisiniz resmen kokuyorsunuz..
Bu ahlaksız, vicdansız,insafsız,dolandırıcı,soyguncu, hırsızları ( patronları ve tahta yapıcıları dahil) bu ay içerisinde iki kere Cimer'e ve Spk'ya şikayet ettim ama adamların hiç umurlarında bile değil bana geri dönüş yapıp cevap bile verme gereği duymadılar.. Aynı oyunlar ÇBS boya ve ÇBS Printaş şirketlerinde oldu Ali çavuşoğlu ve kardeşleri şirketlerin içini boşalttı yavru şirketlere aktardı oradanda ceplerine sonrada bastı parayı rüşveti o zamanki Bist ve Spk'lı yetkililere spk+Bist+Çavuşoğlu kardeşler birlikte hiç haklı sebepleri yokken danışıklı dövüş ÇBS Boya ve ÇBS Printaş şirketlerini borsa kodundan çıkarttılar,attılar,borsa dışına ittiler olan kimlere oldu elbetteki küçük yatırımcılara alın terleri olan helal paracıkları uçtu,buharlaştı, heba oldu gitti dürüst vefalı vatandaşlarınıza yazık günah değilmi SPK'lı efendiler..Allah bunlara iyi insan olmayı nasip etsin..Zalim patronlar için yaşasın Cehennem..Ytd.
Son düzenleme : levoysalı horofira; 23-10-2023 saat: 17:44.
Yer İmleri