Açýða satýþ ve kredili iþlem yasaðý nasýl bir etki yapacak? Önceki günkü devasa hacimle tavandan itibaren çakanlar bu çakallar...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bardaðýn dolu tarafýndan bakmaya son kez, kendi adýma diyeceðim þu ki
özellikle kredili iþlem yasaðý beni umutlandýrdý.
Olasý bir operasyon ihtimaline mayýs 27 kadar hareket olmazsa yazacaðým her olumlu yorum için beni pazarlamacý, spek adamý þeklinde yaftalayabilirsiniz.
Bu durumda bende þirket lehine yorumda bulunanlarý bu þekilde yaftalamam gayet makûl olacaktýr.
Artýk bu iþin tutar yaný yýllardýr kalmadý.
Þirket mali defterine bir poz daha ilave ederek faliyetleri arasýnda itina ile dolandýrýp ocak söndürülür, Ýlave edilmelidir.
Bardaðýn dolu tarafýndan bakmaya son kez, kendi adýma diyeceðim þu ki
özellikle kredili iþlem yasaðý beni umutlandýrdý.
Olasý bir operasyon ihtimaline mayýs 27 kadar hareket olmazsa yazacaðým her olumlu yorum için beni pazarlamacý, spek adamý þeklinde yaftalayabilirsiniz.
Bu durumda bende þirket lehine yorumda bulunanlarý bu þekilde yaftalamam gayet makûl olacaktýr.
Artýk bu iþin tutar yaný yýllardýr kalmadý.
Þirket mali defterine bir poz daha ilave ederek faliyetleri arasýnda itina ile dolandýrýp ocak söndürülür, Ýlave edilmelidir.
Not:M.s.var ,ben genel olarak serzeniþte bulundum ama maðdur olduðum hisse alýp sattýðým için deðil þirket sahibi iblisin ekmeðine yað sürdüðünüz için ..
Son düzenleme : levoysalý horofira; 27-04-2023 saat: 12:09.
Allah korkusu olmayan vicdansýz din taciri zalimler utansýn.
Amacý mal toplamak isteyen tahtacýsý hem konjonktürel, hemde bir çok sayabileceðimiz özel durumlarýndan dolayý çok uygun zaman, böyle bir ortam kolay kolay ele geçmez.
Gerisi yalan. Kumar oynamaktan baþka bir þey deðil. Teknikmiþ, defter deðeriymiþ, silkelemeymiþ, elbet zamaný gelecekmiþ hepsi yalan ve pazarlama taktiði.
Ben kendi adýma umudumu kaybetmek bir yana birilerinin almasýna vesile olduysam rabbim affeder inþaallah.
Kurumlar görevini yapmadýðý sürece bu ömür boyu devam eder.
Neyse sileyim
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri