Bu ********ler üç günde
%17 Aþaðý çektiler
Çok uðraþtým 0.70 le kapansýn diye ama ðüçüm yetmedi
Bu ********ler üç günde
%17 Aþaðý çektiler
Çok uðraþtým 0.70 le kapansýn diye ama ðüçüm yetmedi
Ýstedikleri kadar düþürsünler
Yedi Seneye Yakýn elimde Satmadým satmýyorum Satmayaçaðým
Hep alýyorum
TEKRAR HATIRLATMA
twittersa Mardinli denen þowmene dikkat..
1 haftadýr ÝHYAY bayramda 1 tl diye diye milleti gazladý...
hatta gün bile verdi....güya geçen salý çarþamba ÝHYAY ýn günü olacaktý...
ki EKSÝ düþüþte evet IHYAY günü oldu...
sorsan diyecek ki ben yükselecek demedim ki..
MARTIda da son 3-4 gündür hergün TAVAN diyor ama millet ters köþe..
herkes kendi kararýný kendisi versin..þowmenlere bakmayýn..
Asla yatýrým tavsiyesi içermez.Akýllý ve Uzman olsaydým IHLAS a bulaþmazdým...Kelin ilacý olsa baþýna sürer..
dolandýrýcý grubu bayramýnýz zehir olur inþallah jeepin içine sýkýþýp geberin dua edecek zamanýnýz olmasýn
@spkgovtr @borsaistanbul #açýðasatisyasaklansin küçük yatýrýmcýyý sömürüyorlar. #ihyay #Marti #mrgyo #ihlas #tektu #metro #bist #spk
Paylaþýn arkadaþlar
ALDIÐIN HÝSSEYÝ SATMADIÐIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
SÖYLEDÝÐÝM VE PAYLAÞTIÐIM HÝÇBÝR KELÝME VE RESÝM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Hayýrlý Cumalar..Merhamete geliyorum Enver Ören'e dua ediyorum ama bunlarýn yaptýðý alavere dalavereleri görünce dualarýmý geri alasým geliyor sonra kendime geliyorum diyorumki oðlu ve borsadaki adamlarý (þirket hisselerini yönlendirenler)hayýrsýz haysiyet þeref yoksunu dolandýrýcý hýrsýzlarsa Enver aðabey ne yapsýn diye..hatýrlýyorsanýz ihyay 0.25 krþlaradan 0.54 krþlara soluksuz çýkmýþtý o sýralar0.33-40 krþ arasý fiyatlardaydý.. Sonra ihyay 0.47 krþ -0.52 arasý epey mal daðýttý sonrada bürüt takasa aldýlar daha sonrasýda malüm 0.29 lara düþürüp 0.36 krþlarda epey bir zaman millete kan kusturmuþtu..Þu anki durum aþaðý yukarý ayný gibi yani hisse fiyatýný 0.83 krþlardan 0.67 krþlara Ýhlas holdin'n seviyesine düþürüyorlar ama Bist ve spk müco bizim oðlan'dýr dokunmayýn o serbesttir istediðini yapsýn diyorlar yani sus pus oluyorlar bizde burada sabahýn köründe çene patlatýyoruz onlarýn çok umurlarýnda sanki..Rabbim Allah bu din islam tacirlerini vatandaþlara yaptýklarý zulümden dolayý ýslah eylesin..![]()
Yer Ýmleri