zaten alýntý yapmadýn yas3gk
ama arkadaþlar bu arkadaþ için söylemiyorum ama eline klavyeyi alan rambo gibi teröristler ile savaþtýðýndan söz ediyor
askerde herkes ramboydusa patetesleri kim soydu
zaten alýntý yapmadýn yas3gk
ama arkadaþlar bu arkadaþ için söylemiyorum ama eline klavyeyi alan rambo gibi teröristler ile savaþtýðýndan söz ediyor
askerde herkes ramboydusa patetesleri kim soydu
bir sey daha yazip brakirim.
benim cevremde yasayan bir alman bir gun evine davet etti.evinde DÜNYA KARDEÞLÝK BÜTÜNLÜÐÜ KOZMOZ EVRENSEL BÝRLEÞÝM DERNEÐÝ& DÜNYA KARDEÞLÝK BÝRLÝÐÝ MEVLANA YÜCE VAKFI nin kitaplarini gordum.bunlar her sene istanbula konferans duzenliyorlar buyuk hottelerde vs.bu dernegi merak eden acsin baksin ne olduklarini.ama kisaca sunu diyormus mevlana hazretleri.Islamiyet gerksiz bir dindir cunku Hz.Isa onun yerini dolduruyor gibi sacmaliklar.ben de tam olarak neydi unuttum.her neyse.
bu alman misyonerleri ki bunlar makedonyada ve diger balkan koylerine gidip misyonerlik yapiyorlar.incil dagitiyorlar vs.ordaki Türkler sartlar geregi fakir olduklari icn bunlari seciyorlar.biraz da daha yumusak huylular.ornegin bazi koylere giremezler cunku cikislari yarim yamalak olur.siz fakir kalmissiniz cunku dininiz yanlis.bakin avrupaya zenginlik var din degistirenlere de destek olmak istiyoruz gibi sozler ....
iste bu insanlar avrupada hayirci Türkler le birlesip bazilarinin da sadece adi Turkce neydugu belirsiz.ortak hayir kampanyasi duzenliyor.
simdi bu insanlar hayir diyorsa durup dusunmek gerekmez mi?
hala soruma cevap vermedin,laflarý dolaþtýrýp duruyorsun....
Tartýþma icin birþeyler için konuþma için önce biraz saygý lazým.. ama bazý arkadaþlar saygýyla ilgisi kalmamýþ.. yüzyüze bilmediðiniz sadece burada görüp yazdiginiz insanlara nekadar kolay bu laflarý edebiliyorsunuz..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
kavga etmeyelim isterim, hepimiz ayný gemideyiz, merak eden herkes açsýn okusun yeni anayasayý ve baþkanlýk sistemini
kamuoyunda yaratýlmak istenen algý gibi baskýcý bir durum filan yok ortada, yok iþte baþkan bir iþaretiyle dükkanlarý kapattýrabilrimiþ asar kesermiþ filan asparagas öcü masalý bunlar
emeklilerle bugünlük bu kadar münakaþa yeter baþým aðrýdý iyi günler diliyorum benim iþim gücüm var
saygýlar
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
kavga etmiyoruz.burda teroru savunanlara ne diyecegiz.elbette oldugunu.anlamadigim buna niye guceniyorlar.muhabbete bakarsaniz terorist demisim o da evet benim demis.![]()
Dükkanlarý kapattirabilir mi? Cumhurbaþkanlýðý kararnamesi ile tek baþýna bunu yapmasýna engel var mý?
Siyasi deðil hukuki yorum yapalým lütfen.
Anayasa mahkemesine gidilebilir ama onun da çoðunluk üyesini o atýyor.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri