Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýktidarlarýn icraatlarýnýn karþýlaþtýrýlmasý öyle herkesin kafasýna göre bannak hesabýyla yapýlmaz...
Yapýlan-Yapýlamayan Ýyi-Kötü tüm iþlerin sonucunu "Büyüme hýzý" gösterir...
14 yýllýk iktidar çok uzun bir dönem ve zamanýmýz dardý yapamadýk da diyemezler..
AKP'nin büyüme hýzý ortalamasý TÜÝK'in þiþirilmiþ yeni serisini esas alsan bile Cumhuriyet tarihinin 5,1 ortalama büyümesinden düþüktür.... Daha doðru olan Eski seriye bakarsan çok daha düþüktür..
AKP yarattýðý DýþBorç'un diyetini daha ödemedi bu diyeti ödeyince büyüme hýzý çok daha aþaðýlara düþecek..
Hayýr diyen bu tür zihniyetteki kiþilerin temizlenmesi için Evet....
![]()
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) hazýrladýðý seçim takvimi kapsamýnda, 16 Nisan'da yapýlacak halk oylamasý için propaganda serbestliði ve bir kýsým seçim yasaklarý 9 Nisan'da baþladý.
Buna göre, propaganda serbestliði, oy verme gününden önceki gün saat 18.00'de sona erecek.
Siyasi partiler, radyo ve televizyon kanallarý ile yazýlý, sözlü ve görsel basýnda yapacaklarý propagandalarda, Türkçenin yaný sýra farklý dil ve lehçeler de kullanabilecek.
Oy verme gününden önceki 24 saate kadar siyasi partiler radyo ve televizyonlarda birlikte veya ayrý ayrý açýk oturum, röportaj ve panel gibi programlara katýlarak görüþlerini açýklayabilecek.
Siyasi partilerin açýk veya kapalý yer toplantýlarýna iliþkin radyo ve televizyonlarda canlý yayýn yapýlabilecek. Halk oylamasý sürecinde, özel tanýtýcý programlar (Ulusa Sesleniþ, Millete Hizmet Yolunda ve benzeri konuþmalar) banttan veya canlý yayýnlanamayacak.
Siyasi partiler, propaganda süresinin sona ermesine kadar, yazýlý basýnda ilan ve reklam yoluyla veya internet sitesi açarak sözlü, yazýlý veya görüntülü propaganda yapabilecek.
Vatandaþlarýn, elektronik posta adreslerine, taþýnabilir veya sabit telefonlarýna sesli, görüntülü veya yazýlý mesaj gönderilemeyecek. Ancak siyasi partiler kendi üyelerine sesli, görüntülü veya yazýlý mesajlarý her zaman gönderebilecek.
Oy verme gününden önceki 10 günlük sürede yazýlý, sözlü ve görsel basýn ve yayýn araçlarý ile kamuoyu araþtýrmalarý, anketler, tahminler, bilgi ve iletiþim telefonlarý yoluyla mini referandum gibi adlarla vatandaþýn oyunu etkileyecek biçimde yayýn ve herhangi bir surette daðýtým yapýlamayacak. Bu sürenin dýþýnda yapýlacak yayýnlarýn, tarafsýzlýk, gerçeklik ve doðruluk ilkelerine uygun olmasý, kamuoyu araþtýrmalarý ve anketlerin yayýnlanmasý sýrasýnda, araþtýrmanýn hangi kuruluþ tarafýndan yapýldýðý, denek sayýsý ve araþtýrmanýn kim tarafýndan finanse edildiðinin açýklanmasý zorunlu olacak.
*
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
aynen budur, ameliyatýmýda oldum randevumuda iki gün içinde alabiliyorum, 20 milyon istanbulu örek veriyorlar biraz makul olmak lazým bir ülke büyüklüðünde bu þehir ve yinede baþa çýkýyor devlet hastaneleri helal olsun
büyük bölge hastaneleri yaplýyor þimdi türkiyenin heryerine, tomografisi emarý sintigrafisi hepsi ayný hastanede olacak dýþarý gitmek yok ssk priminle beþ kuruþ ödemeden alacaksýn saðlýk hizmetini
karalama yapanlar sanki isviçrede yaþýyorlar ??? yahu geçmiþi biliyosunuz eczaneye ilaç yazdýramýyorduk sabahýn 3 ünde doktor kuyruðuma giriyorduk , parasý olan özel hastaneye gidiyodu özel muayanehaneye gidiyodu , parasý olmayan ölüyodu
diyorumki yatalak hastalara bile bakýyo devletim ayaðýna gidiyo ambulans gözümle görüyorum
þimdi özel muayenehane yok tüm doktorlar eþit olarak halkýma harcýyorlar mesailerini
hepsi bunlarý bildiði halde nedir bu karalama yav, insaf !
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
15 sene önce siyaset için kimse kimseye nefret etmez kimse kimseye düþman olmazdý. Karþýlýklý konuþur gülüþürdük. Siyasetçiler ekranlara beraber çýkar tartýþýrlardý. Þimdi ise herkes herkese düþman gibi bakar hale geldik
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri