sonuç memlekete millete hayýrlý olsun , sn.erdoðanýn 8. zaferine karþýn ana muhalefetin 8.hüsranýdýr bu yönüyle,
sn.cumhurbaþkaný halkýnýn karþýsýna çýktý dimdik selamladý referandumdan galibiyet çýkardý bu galibiyet türkiyenindir yedi düvele mesajdýr aslýnda
saat 12 ye geliyor ve kemal beyden bir açýklama bekliyoruz uykumuz geldi yarýn iþe gideceðiz, sanýrým kronik hale gelen itirazlarýn ve komplo teorilerinin istiþaresini yapýyorlardýr, yaptýklarý en iyi þey bu ancak memlekete verdikleri henüz hiçbirþey yok
iyi geceler
not: yeni bir baþlýk açýlabilir aslýnda, referandum sonrasý türkiye uygun bir baþlýk olabilir
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Allah aþkýna þu yazdiginizin bir bakýn..
Nereden biliyorsun deðiþip deðiþmeyeceðini ? Hileye karþý bir önlem o vardý bu ortadan kalkti.. %1 bile ihtimalle bu hile durumu mumkun mu size göre deðil ama mumkun.. Ha %1 bile mümkün deðilse neden kanunda zarflarýn mühürlenmesi zorunlu olmuþ? Herhal YSK reklami için bu uygulama gelmedi.. Sonradan deðiþen YSK kararýnda bile "dýþarýdan o getirildiði ispatlanmadigi " gibi bir söz kullaniyor.. yani bunu mumkun goruyor.. konu açýk net.. Muhur kanunda açýkça kullanýlmasýný zorunlu kýlmýþtýr. YSK genelge ile bunu böyle uygulayacaðým demiþ sonra bundan bir itirazla vazgeçmiþ.. hemde oylama bitmeye az bir zaman kala.. Bu mühür niye yapýldý hileye karþý önlem için ve bu YSK bizim referanduma þaibe düþürdü.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bakýn ben bugün oy kullandým
kaðýdýn mühürlü olduðunu tesadüfen arkasýný çevirince gördüm
somut örnek 10 kiþilik oy sandýðý var
ful 10 hayýr çýkýyor
bir son dakka geliþmesi bu zarflar mühürsüz müþ
seçim iptal mi hileli mi
10 kiþi oy kullanarak görevini yapmýþ ne suçlarý var
usule yönelik yapýlan hata esasý deðiþirmiyor
hadi bir adým ileri gittik seçimi iptal ettik orada
bu 10 kiþi yine hayýr diyecek
ee deðiþen ne olacak
Bu arada forum yönetimine teþekkürlerimi bir kez daha iletiyorum
böyle bir baþlýða izin verdikleri ve seçim sonrasý kitlenen topiði tekrar açtýklarý için
YSK kanuna uyacak ve yenileyecek oradaki seçimi.. sizin örneðinizi geniþletelim.. guneydoguda doðuda bir yerde 2500 oy kullanýlmýþ 1500 vatandaþ evet 1000 vatandaþ hayýr vermiþ , oralar sýð yerler, %1 ihtimalle YSK'nin dediði gibi " dýþarýdan getirildiði ispat edilmediði..." Varsayýmla dýþarýdan oradan buradan mühürsüz evet oylarýyla deðiþtirilip 1900 evet 600 hayir çýkarsa bunu vatandaþ tespit edebilir mý? Edemez.. þimdi orada chpli var mhplk var hdplk var diyeceksiniz ama %1 ihtimalle bu durum mümkün mu mümkün.. sen seçime gölge düþüremezsin..
Yahu bir kiþi cikipta YSK hata yaptý dese nasýl olur? Basicaksin kardeþim o mühüru..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri