Sayýn poyrazmarket sankonun takasýný paylaþabilirmisiniz
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn poyrazmarket sankonun takasýný paylaþabilirmisiniz
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn vinvin ben zaten 1.20 olacak demiyorum. bunlara güven mi olur? bakmýþsýn 0.26 inivermiþ.Ben sadece basit bir hesap yaptým.Ama onlar bu kadar basit düþünmez daha nasýl K.Y. (KERÝZ YATIRIMCI) soyarýz diye hesap yapýyorlardýr.Ama kabahat yine bizlerde %22 ile istedikleri gibi þirketi yönetip %78 i düþünmeyen bir firmaya (pardon dolandýrýcýlara) yatýrým yaptýk.![]()
Siz þimdi dyo veya hýrsýz Yaþar’larý ihlaslarda bir tutup ta referansmý gösteriyorsunuz.adamlar sermaye azaltma bahanesiyle milletin hisselerini elinden aldý,yani göz göre göre çaldý,siz dyo nun fiyatý yukseldi diyorsunuz.allah seni ve senin gibileri bildiði gibi yapsýn.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dostlara saygý selamlar vede hayýrlý cumalar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
[QUOTE=Baþkent;2102561]Valla nereye deðerse deðsin yolun sonu güzel olur inþallah. DYOBY örneði var biliyorsun nereleri gördü. Elbet bir gün bunlarda bulur deðerini inþallah.
Haklýsýn dostum Dyo da neler neler atlattýk. Dolandýrýcýlarýn biriside onlardý. 0.70 lerden 6 7 tl ye gitti. Tabi kaç kiþi gördü oralarý bilinmez. Bu gidiþ 5 6 yýlda olmuþtu. Bu mendebur ne yapar nereye kadar çeker orda nekadar bekletir Allah bilir.Biz bekliyorsak spekte bekleyecek dünya onada kalmayacak sonuçta.Ya bizimle yada hiç!!!
Yer Ýmleri