Originally Posted by
Aydýnefesi
Ýnfo 3 aylýk deðiþim 15 milyon artýda.yeni tahta yapýcý info'mu olacak acaba ortaklar ?
İnfodan iþlem yapan bir grup mu,tesadüf mü fikri olan var mý ?
Grup. Eminim... Kaðýdý toplamak düþündüðümüz gibi kolay deðil. Kapýp kaldýrarak bizleri mutlu etmek amacýnda deðil. 100 aldýysa 90 ý ile baský kuracak, elinde 10 kalacak. Tekrar alacak yine satacak... bu þekilde belirli bir miktara düþük maliyetle ulaþacak. Son aþamada düðmeye basacak. Tavan vs. derken KY ye kaðýdý fark ettirecek. Yüksekten pazarlama baþlayacak. Forum sitelerinde reklamlar artacak, tavsiyeler derken, tekrar yedirmeye baþlayacak. Zirveden kapanlar her zamanki gibi "Yandým Allah" nidalarý atacak, bu devran böyle dönecek... Bana göre mal uyutuluyor, sinsice toplanýyor, kelepir olduðunu bilen biliyor... Hayýrlýsý bakalým.Elbette yatýrým tavsiyesi deðil. Þeytani bir piyasa ne olacaðý belli olmaz. Yakýnda olan kýsa bir hikaye: Bir acemi tanýdýk, rast gele hisse alýp satýyor, iyide kazanýyor. Bizim gibi korkak deðil. Beni yine aradý, egeli co al dedi. Aman ha dedim. Neyse bu almýþ satmýþ kazanmýþ... Tekrar dalmýþ, ve o dalýþ daha çýktýðýný gören yok. Tahta kapandý hepten gitti. Bizler EGS leri, nergizi, uzeli, untar ý, kepez, çuk el i, rakslarý, ataç,latek.... saymakla bitmez...hepsini gördük. Allah yardýmcýmýz olsun.
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri