Matmaca kardeþim,çok hakkýn geçiyor hepimize,hakkýný helal et.
Bu takaslarý paylaþman faydalý oluyor benim açýmdan.
Çok saðol.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Ihlas pazarlamanýn Twetterda yeni paylaþimý.
(Web sayfasýnda daha önce bu ürünü gördüðümü hatýrlamýyorum.yeni bir ürün mü acaba ?
Baþka þirketler, Kap'ta herþeyi
haber diye verir,bunlar ....
Aura Hypo Effect ile Yeni Nesil Temizliði Keþfedin
Temizlikte hipokloröz asit etkisiyle virüs, bakteri, küf ve mantarlara karþý kimyasal içermeyen, doðal, saðlýklý ve en güçlü sterilizasyon.
Su ve tuz Hypo Effect teknolojisiyle bir araya geldi, dünyanýn en etkili ve doðal dezenfektaný ortaya çýktý. Hypo Effect hiçbir kimyasal kullanmadan, dakikalar içinde kendi doðal dezenfektanýnýzý üretmenizi saðlar. Hypo Effect özel elektrotlarý sayesinde suyu birkaç dakikada elektrolize ederek güvenli, hýzlý ve güçlü hijyen saðlayan dezenfektan su üretir.
Sterilize edilmiþ su, elektroliz iþlemi esnasýnda ortaya çýkan hidrojen, oksijen, Hidroksil Radikali (OH), Peroksit (H2O2), Hipokloröz Asit (HOCl), Sodyum Hipoklorit (NaOCl) ve son derece etkili oksitleyici özelliðe sahip Hipoklorit iyonu (OCl-) sayesinde baþka hiçbir temizlik ürününe ihtiyaç duymadan koku, bakteri, mikrop ve mantar formlarýný yok eder, geliþimini ortadan kaldýrýr.
Önceki düþüþ yeri, 1,53'lere kadar düþüþ yaþarsak ,aþaðý marjýmýz %20.
Yapar mý acaba tahtacý ?
Vergi dairesine yýllýk bildirimi 17 Þubat galiba.
Bakalým 2 gün bize ne gösterecek.
Eðer kar çok saðlam gelir de,tahtayý hiç kýpýrdatmazlarsa:
'Vardýr bi bildikleri.'
Aynen dostum... Geçici vergi beyanname ve ekleri 17.son gün. Biz çoktan bitirdik, tahakkuklarý daðýttýk. Bunlarýn Mali müþavirleri de son güncü anlaþýlan. Hiç fark etmiyor bizim için. Umutla bekliyoruz. Bir kalkacak, pir kalkacak ! diyoruz. Belki bugün, belki yarýn, ama mutlaka...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Sakin sakin izliyorum çayýmý yudumlayarak. Elbet gelir güzel günler diyorum
Bol kazançlarýnýz olsun
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Fabrika yatýrýmý diye 75 milyon verdilerde ortada bir þey yokmu yani... bu bildiðin þirket içini boþaltmadýr... goldaþ da seneler önce Mali de maden ruhsatý alacaðým diye þirketten 50 milyon dolar çýkarmýþtý gidiþ o gidiþ arýyoruz tarýyoruz vs derken þirket battý gitti... bu 75 milyon nedir soruþturun... bu bakit kýtlýðýnda kimse yaptýracaðý yer için önceden para verip de sonra unutmaz... abi kardeþine yapmaz bunu...
Taglig nedir?
covid arge felan onlar hikayedir...
Yer Ýmleri