bu hisse kadar sabrýmýn sýnandýðý bir hisse olmadý.helal olsun sebep olanlara...................
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
09.06.2022 17:31:21
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Özet Bilgi
2021 Hesap Dönemi Genel Kurulu Hk.
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi
01.01.2021
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi
31.12.2021
Karar Tarihi
09.06.2022
Genel Kurul Tarihi:02.07.2022
Genel Kurul Saati:08:30
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih:01.07.2022
Adres:29 Ekim Caddesi No: 11 Yenibosna-Bahçelievler/Ýstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve toplantý baþkanlýðýnýn oluþturulmasý,
2 - Toplantý baþkanlýðýna toplantý tutanaðýnýn imzasý için yetki verilmesi,
3 - Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Baðýmsýz Dýþ Denetleme Kuruluþu tarafýndan Sermaye Piyasasý Kurulu'nun ilgili mevzuatý uyarýnca hazýrlanmýþ finansal raporlar ile yasal kayýtlara göre düzenlenen bilanço ve gelir tablosunun okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý
4 - Þirketin 2021 yýlý dönem sonucu ile ilgili Yönetim Kurulu önerisinin görüþülüp karara baðlanmasý,
5 - Þirketin 2021 yýlý faaliyetlerinden dolayý Yönetim Kurulu Üyelerinin ibra edilmeleri,
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin aylýk huzur haklarýnýn tespiti,
7 - Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve 6102 Sayýlý Türk Ticaret Kanununun 399. maddesi uyarýnca, 2022 yýlýnda görevlendirilmek üzere Yönetim Kurulunca seçilen Baðýmsýz Denetim Þirketinin Genel Kurul'un onayýna sunulmasý,
8 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliðinin 12. maddesi kapsamýnda þirketin üçüncü kiþiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir ve menfaatlere iliþkin Genel Kurula bilgi verilmesi,
9 - Kurumsal Yönetim Ýlkelerinin 1.3.6 ve 1.3.7 maddesi kapsamýnda Genel Kurulun bilgilendirilmesi,
10 - Þirketin 2021 yýlý içinde baðýþ yapýp, yapmadýðý konusunda Genel Kurul'a bilgi sunulmasý ve 2022 yýlýnda þirket tarafýndan yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi,
11 - Yönetim Kurulu Üyelerine, Türk Ticaret Kanunun 395 ve 396. maddelerinde yazýlý muameleleri yapabilmeleri için yetki verilmesi,
12 - Dilekler ve kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1
IHEVA_BILGILENDIRME_DOKUMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Ek Açýklamalar
Yönetim Kurulumuzun bugün (09.06.2022) yapýlan toplantýsýnda;
a- Þirketimizin 2021 yýlý ortaklar Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nýn 02.07.2022 günü saat 08:30 da, ekli gündem maddesindeki konularýn görüþülüp karara baðlanmasý için 29 Ekim Caddesi No: 11 Yenibosna-Bahçelievler/Ýstanbul'daki þirket merkezinde yapýlmasýna,
b- Toplantýya davetin T.T.K. 414. Madde hükümlerine uyularak yapýlmasýna,
c- T.C. Ýstanbul Valiliði Ticaret Ýl Müdürlüðü'ne; müracaat edilerek Bakanlýk temsilcisi talep edilmesine,
Karar verilmiþtir.
Genel Kurul bilgilendirme dokümanlarý ekte ve þirketimizin www.iea.com.tr web sayfasýnda pay sahiplerinin bilgisine sunulmuþtur.
Yer Ýmleri