Öncelikle içten, gönülden, iyilik zemininden geldiði her halinden belli dualarýnýz için teþekkür ederim,
Amin, cümlemizin Sn. ugur1065,
Twitter 'ý, grafik analizlerimin veri tabaný gibi kullanýyorum. Burada paylaþtýðým tüm grafiklerin URL adresi twitter 'dadýr. Grafik hazýrladýkça ilk orada yayýnlýyorum yani...
Destek ve dirençlere gelince;
NÞA 'da bir hisse olsa, en son direnç seviyesi olan 0.51/0.52 'nin destek olarak tutunup tutunmadýðýný test etmek ister. Ancak sözkonusu IHEVA olunca NÞA iþlemez. Destek seviyesinden itibaren 2-3 kademe tuzaklama ihtimali her düzeltmede verilmeli. Nitekim son OBO çalýþmasý tamamen TUZAK maksatlý itinayla hazýrlanmýþtý. Son grafik paylaþýmýmda bunun TERSTEN okunma ihtimali üzerinde de durulmasýný vurgulamýþtým. En sert düzeltme bile yapsa 0,47 altýný artýk beklemiyorum.
Yukarý yönde ise; Aylardýr beklediðimiz bu 2. dalga Nisan/Mayýs gibi gelseydi 0.6x 'lar hedef olurdu. Zira o dönemde bir çok analizimde teknik olarak 0.6x 'larýn bangýr bangýr baðýrdýðýný iþaret etmiþtim hep. Ancakkkk 2. dalga gecikmeli geldi...! Bu gecikme de dalga boyunu arttýrdý...! Yeni hedef 0.7x 'lerden daha aþaðýda olmaMAlý...! Daha iyimser bir tahminle ben tahtacýbaþý olsamyeni direnç seviyesini 0.9x 'lar yapardým...!
Lakin bizim tahta yapýcýnýn da TERSE DÜÞÜRMEDE ne kadar mahir olduðunu unutMAmak lazým...!
Bu nedenle kendi adýma yýllar sonra DÜÞEN TREND YÜKSELENE DÖNMÜÞKEN trade etmeyi büyük risk olarak görüyorum...!
Kendi stratejim gereði yükselen trendde (kýpkýrmýzý bir düzeltme dönemi olsa bile) hareket etMEmeyi, ANA TRENDÝN keyfini sürmeyi yeðlerim. VE öyle de yapýyorum...
Not: Mutlaka herkesin kendi koþullarýna uygun bir STRATEJÝ geliþtirmesi baþarý oranýný yükseltecektir...!
Saðlýkla,![]()

yeni direnç seviyesini 0.9x 'lar yapardým...!
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri