amk, abraham linkon unlu flosoflar önemli adamlar gibi özlü sözler söylemeye baþladým ne hale getirdi bu hisse beni bende herkes gibi dizi izlemek önemli adamlarýn masalarýný dinleyerek mutlu olmak isterdim olmadý iþte malesef böyle oldu
amk, abraham linkon unlu flosoflar önemli adamlar gibi özlü sözler söylemeye baþladým ne hale getirdi bu hisse beni bende herkes gibi dizi izlemek önemli adamlarýn masalarýný dinleyerek mutlu olmak isterdim olmadý iþte malesef böyle oldu
Ben buldum, ben buldum
Senaryo belli ,Bunun adý oyun bilmeye koyun koyun,
Ama bi kenara yazdým.Bu dünyada olmassada ahirette O.çocuklarýnýn ben arkasýna geçicem.Mutlaka sýra banada gelecek.
bu ülkenin eðitimi deðiþmeli. liseli kýzlý erkekli grubça yürürken kýzlar birbirine amk amk diye küfredip baðýrýyorlar. öðretmenlere ek gösterge ile yanýhda yaptýrýmlar verinnnn. yoksa bu iþ yaþþþ.
ahirette bize sorarlarmý acaba kimin arkasýna geçirmek istersiniz diye. biz burda üslubunca yazýyoruz. sokakta kýzlar erkekler gibi küfür idiyor. kadýnlara saygým erkeklerinkinden daha az. eþitliðin bu kadarý çookkk fazla. erkek kavga eder çözer bunlar çok daha agresif. bence bunlarýn analarý þu an piyasayý s..k..y..rl..r.
halkbanktan yalanlama geldi. ceza verildiði yalan diyor. ytd
Bazý sosyal medya hesaplarý üzerinden gerçeðe aykýrý bir þekilde ABD'li yetkili kurumlar tarafýndan Bankamýza önemli miktarda para cezasý verildiði yönünde kamuoyunu ve yatýrýmcýlarý yanýltýcý, Bankamýzýn güven ve itibarýný sarsýcý nitelikte haber ve yorumlarýn yapýldýðý anlaþýlmaktadýr.
16 Mayýs 2018 tarihinde ABD'de karara baðlanan davada Bankamýz taraf olmadýðý gibi Mahkeme tarafýndan Bankamýz hakkýnda alýnmýþ herhangi idari veya mali bir karar bulunmamaktadýr.
ABD'nin uluslararasý yaptýrým kararlarýný takip eden yetkili kurumlar tarafýndan da Bankamýza iletilen herhangi bir ceza bildirimi söz konusu deðildir.
Ülkemizin önemli kurumlarýndan biri olan Bankamýzýn güven ve itibarýný sarsacak nitelikte sosyal medya hesaplarý üzerinden haksýz haber ve yorumlarýn yapýlmasý Bankacýlýk Kanununun "Ýtibarýn Korunmasý" baþlýklý madde hükümlerine aykýrýlýk teþkil etmektedir.
Kýsacasý bu bir soðuk savaþ ,düþmanýn var ama kim olduðunu bilmiyorsun.En kötüsü de o zaten elin kolun baðlý hiç bir þey yapamamak,Üslübunca kalaylýyoruz bizde,Eðitim þart , En tehlikelisi de okumuþ cahiller zaten. Bence eðitmenlerde performans sistemine alýnmalý ve notlanmalý.
Syg,
zamanýn birinde þeyh efendinin bi müridi varmýþ ,çok küfür edermiþ, bunu þeyhe þikayet etmiþler oda o müridini yanýna almýþ og lum herþeye herkeze küfür edermiþsin bu böyle olmaz artýk yanýmda yakýnýmda olacaksýn, dilinin altýnada þu paklayý koyacaksýn, kim nederse desin ne yaarsa yapsýn küfür etmeyeceksin , mürüt bükmüþ boynunu ama hocam demiþ allah þahitki hiç yersiz küfr etmedim, siz böyle yapmamý istiyorsanýz yaarým demiþ günler böyle geçmiþ mürit nezaman küfür edecek olsa bakla dolanmýþ diline oda hep içine atmýþ, gene böyle sýkýntýlý günlerinde hocasý gel evladým çarþýya gidelim demiþ çýkmýþlar yola bir ses bir kadýn sesi hoca efendi hoca efendi baksanýza o arada da yaðmur baþlamýþmý , hoca efendi ne oldu evladým demiþ biraz bekleyin geliyorum demiþ ama ne gelen var ne giden sýrýlsýklým ýslamýþlar beklemekten sýkýlmýþlar hoca arada bir bagýrýyor evladým ne oldu burda ýslandýk bakliyoruz tamam hocam þimdi geldim az kaldý uzkaldý derken bizim hocayla talebesi donlarýna kadar ýslamýþ nihayetinde kadýn gelmiþ hoca akýzým niye bizi bu kadar bekletin bak ne hale geldik aman hocam yaman hocam benim kuluçkaya yatýrdýgým tavuk ve hindilerim vardý bir komþum dediki eger kluçkaya yatýrdýgýn yumurtayý kovuklu bir hoca efendiye gösterirsen çýkan civciler tepeli olur bende hangisi tepeli olur tavukmu hindimi diye düþünürken sizi beklettim kusura bakmayýn iþte bu yumurta hoca efendi peki evladým neymiþ bu tepeli olacak hindi miymiþ tavuk mu tavuk efendim demiþ. þeyh efendi þöyle bir kadýna elindeki yumurtaya bakmýþ , tabi tüm bunlar olurken bizim azý baklalý sofi rengten renge girip hýrsým hýrsým olmuþ ,ama yapacak biþey yok agýzda bakla hocaya verdigi söz var, sonra hoca efendi yanýndaki talabesine dönerek evladým sen artýk o baklayý agzýndan çýkar bir dahada agzýna alma allahta beni böyle sýnadý þimdi bu yur evladým bu kadýna ne sayarsan say demiþ , yani acaip amca senin o kýz olarak gördügün cocuklardaki yürek erkekerde yok belki hak edmiþler dir bir bir birlerine ne sövüyorlardýr , sonra sövenden korkmamak lazým korkulacak okadar þey varken
Yer Ýmleri