malý yýðýyor kucaklara bilginize.ytd
malý yýðýyor kucaklara bilginize.ytd
Kapanýþta kalan üç beþ kazanýyor imajý vermek için bir kaç kademe üstten kapatýrký avlar kaçmasýn. Ytd.
Adamlar uzman ya. Ýþleri bu. Zamanlama fiyat marj .. istedikleri gibi çalýp oynuyorlar. Bizede heyecanla izlemek düþüyor ancak.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
borsada kazanan var mý cok merak etmýsýmdýr ...hangý sayfanýn topýgýne gýrsenýz mýllet kan aglýyor , tepelerden malýyetlý hepsýde...çay kaþýðý ýle verýp kepce ile alýyorlar kumar ruhlu insanlardan .haksýzmýyým ...ytd
Çok þükür 2012 den sonra hic kaybetmedim. Hep düþüþlerde hisse aldim. Günlerce alým için beklemisimdir. Benim tek eksiðim erken satmam. Yüzde 15- 20 kazanýp satýyorum kagitlar bir o kadar daha yükseliyor. Bir de elimde hisse varsa piyasa bozmaya baslayinca hic acimadan zararina satýp 3-5 gun sonra aþaðýdan aliyorum. Sakin ve sabýrlý olup hýrstan uzak durabilirsek borsada para kazanmak kolay aslýnda.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O ne zaman baþladý biliyormusun, gerçek zamanlý veriyi kaldýrdýklarý zaman. Ýlk girdiðimde Süperonline yatýrýmcý köþesi vardý. Resmen eþ zamanlý herþeyi görüyordun. Nerdeyse kðýtlarýn çoðu haftalýk bazda%40 prim yapýyordu. Kimi tahtalar haftalarca kapalý tavan gidiyordu. Saðlam tüyo veren büyük portföyü olan yatýrýmcýlar vardý. Adam prke çok gidecek alýn dedi. Ve 8 ayda tutarlý biçimde%3000 prim yaptý dinlemedk. O zaman kazanma zamaný idi ama biz çömezdik. Birde speklerle günlük sidik yarýþtýrmaya kalktýk. Ýlginçtir, hakikaten tatminsizmiþim. Cmloj, snmpa%120kazanýyordum hâlâ bekliyordum. Dangalaðým vesselam.
Afedersiniz flap beyaz bul karoyu al parayý hesabý. Döt lazým. Afyon çok iyi kaðýtmýþ dersin.
Bir haber gelir yükselir, plan deðistirir yükselir, s..kinin keyfi gelir yükselir biþey diyemem ama, bu hareketler tamamý mal yedirme, mal ittirme hareketi atlayanýn eline veriyor eline alan oynasýn istediðý gibi diyor.....Adam zaten kazanýyor bu hareketlerle, ortalýk kaz dolu bende dahil...YTD
Yer Ýmleri