Anlaþýldýki deðerli ortaklar rezil kaðýttan kaçma peþindeler.Bende lanet kaðýttan deðil ama sayfadan uzakalaþýyorum.saðlýkla kalýn.
Anlaþýldýki deðerli ortaklar rezil kaðýttan kaçma peþindeler.Bende lanet kaðýttan deðil ama sayfadan uzakalaþýyorum.saðlýkla kalýn.
Sinirimi yazmakla azaltacaðým herhalde.Hale bakarmýsýnýz 17.33 itibariyle 4'lü kademeye indik.Hiçbir müsbet faaliyetini duymadýðýmýz ne yaptýðý belli olmayan bir sahtekar çimento þirketinin kaðýdýnda olmak gerçekten çok üzücü.Afyonlu arkadaþlarýmýzdan böyle bir fabrikanýn var olup olmadýðýný varsa çimentomu yoksa baþka birþeymi ürettiðini öðrenmek istiyorum.%6'ya yakýn düþüþ.Kýna yakýn mirasyediler
Son düzenleme : eldoR21; 04-10-2018 saat: 18:10.
Piyasalarý takip etmemek için kendimi TV de maçlara verdim dün akþam cim bom da hak etmediði yenilgiyi aldý yaw hiç bir þeyden zevk alamaz olduk ne olacak böyle halimiz çarþýya gezmeye çýkýyorum gezdigim yerde vitrinlere bakarken ihtiyaç zannedip para harcýyor eve gelince aldýðým þeyin o kadar da acil olmadýðýný görüyorum camiye gidiyorum çýkýþta hayýr için para isterler yok böyle olmayacak paramý bassam acaba o iþten de anlamýyorum ki ne yapsak acaba
Kardeþ zarar çok mu fazla? Mutlu olmak dünyada en güzel þey. Borsa senin mutluluðunu alýyorsa býrak gitsin. Yaþ kac bilmiyorum ama ben daha gençken borsadan para kazanýnca mutluydum kaybedince mutsuzdum ve çoðunlukla kaybediyordum. Baktým olmayacak zararýna her þeyi satýp ciktim. 3 sene ara verdim. Kuþ gibi hafiflemistim. Sonra tekrar girdim. Bu süreçte kendimi motive ettim. Tabi biraz da iþi öðrenmiþtim. Þimdi rahatim.
Afyona gelince hiç korkma. Arkasý saðlam ender þirketlerden. Sadece sabýr. En kötü birkaç sene sonra para kazanarak çýkarsýn. 2008 krizini yaþadým ben. Bittik öldük dedik sonra kaðýtlar 4-5 sene içinde 5-6 katýna çýktý. 1.81 maliyetle aldýðým ege seramik 0.38 e kadar düþtü krizde. Sonra kaðýt 4'leri gördü. Kafana takma kardeþ bu da geçer. Bu ülke neler gördü...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah bende borsada eskiyim yas 54 2010 yýlýndaki efsane yükseliþi bekledim yakaladým ancak ihtiyactan elimdekilerin %75 çýkardým geriye kalanla avundum þimdi yine ihtiyactan elimdeki malýn çoðunu vermek zorunda kaldým yine tarih tekerrür ederse sevineyim mi uzeleyimmi onu bilemedim artýk ne gelirse herþey olacaðýna varýyor nasip neyse gölge misali kovaliyorum kaçýyor kaçýyorum kovalýyor o yüzden artýk akýþýna býraktým
Günaydýn.yeni bir gün yeni bir seans yine spek yukarý taþýma görüntüsü verip mal kazýklama gayretlerinde.Tabiki speklerin bizzat rahmetli aðanýn k.y. düþmaný mirasyedileri olduðunu biliyoruz.Üretimin dýþýnda ne kadar k.y. söðüþleyecek numaralarý varsa deniyorlar.
Keþke mahcup olsam diyorum ama maalesef haklý çýkýyorum
Son düzenleme : eldoR21; 05-10-2018 saat: 11:13.
Hacim iyi gibi ama Rabbisi bilir.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri