Spek rezillerinin son zamanlardaki numaralarý aynen devam.Sabahdan ikinci seans ortalarýna kadar çýkýþ havasý verip k.y. eline verebildikleri kadar verip geri çekme numaralarý.
***AFYON*** AFYON ÇÝMENTO SANAYÝ T.A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***AFYON*** AFYON ÇÝMENTO SANAYÝ T.A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
YOK
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimizin bugün yapýlan Yönetim Kurulu toplantýsýnda, Yönetim Kurulu üyesi Nevra ÖZHATAY'ýn istifasý görüþülmüþ ve neticede
Yönetim Kurulu üyesi Nevra ÖZHATAY' ýn istifasýnýn kabul edilmesi ve boþalan Yönetim Kurulu üyeliðine,yapýlan görüþmeler neticesinde Ülkü ÖZCAN' ýn kalan süreyi tamamlamak ve ilk Genel Kurul toplantýsýnda ortaklarýn onayýna sunulmak üzere seçilmesine karar verilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/709846
BIST
(28/09/2018 - 17:04:17)
Nevra hanýmýn istifasý vede Ülkü hanýmýn (beyinde olabilir)yönetime gelmesininde bir faydasý olmadý (!) en ufak k.y.cýyý ilgilendiren KAP'a intikal eden haberlerini görmiyeceðiz allahýn belasý þirketin ve kaðýdýn.Hoþ sabancý grubu kaðýtlara ait sayfalara bakarsanýz hepsinde ayný þikayetleri göreceksiniz.Sabancý mirasyedilerinin genel politikasý k.y. üzerinden malý götürmek demekki.
Günaydýn.Uzun yýllardýr bu sayfada beraber olduðumuz arkadaþlarým nerelerdesiniz.Rezil kaðýttan ayrýldýysanýz hangi kaðýtlardasýnýz.Bakarsýnýz bende gelirim yanýnýza.Selam sevgiler hepinize.
Cevabi yorumun için teþekkür ederim MORAL03 kardeþim.Rezil kaðýdý oyuncak yaptýlar.5.42 ye çýkarýp yine birilerinin eline verip geriye çektiler.Resmen ve hile ile kazanýyor spek adileri.Hoþçakalýn kardeþim.
Þunu anlamakta zorlanýyorum genelde borsa ile döviz ters orantýlý olurdu artýk beraber hareket ediyorlar bu bana tuhaf geliyor haksizmiyim
Yer Ýmleri