Arkjadaþým bahsini ettiðiniz bildirimi biraz önce KAP'dan gördüm.Bu haberi bilen mirasyedi spekler bir güzel 7.94'den rezil kaðýdý k.y.nýn eline vermiþler demekki.
Allah hepsini nasýl biliyorsa öyle yapsýn.Bu senede bir hayýr yok demekki rezil kaðýttan.Ýyi akþamlar.
Son düzenleme : waktanw; 02-01-2018 saat: 20:08.
Spekoþ a gün doðdu.7;50 lerde tutamadý diye üzülmüþ kendisi
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arazinin satýþ sürecinde herhangi bir geliþme olmadýðýný bugün ilan etme zorunluluðu var mýydý? Bilgisi olan var mý bu konuda? Durduk yerde niye ilan edilir böyle bir haber. Bu haberle acaba bizlere "Daha çok beklersiniz." mi demeye getiriyor? Yarýn benim için bir katalizör olacak. Aþaðý doðru düþük hacimle sert bir iniþ hareketi yaparsa rahatlayacaðým. Böyle bir hareketin, son korku dalgasý olduðunu düþüneceðim. Biraz aþaðý salýp bir müddet daha yataya sardýracaklarýný düþünüyorum. Eðer haberi kullanarak aþaðý epeyce salarsa 8,71 maliyetimi 200 bin liralýk alýþla 7,90 civarýna çekmeye çalýþacaðým. Aha da buradan ilan ediyorum.
Bu haberin gelecegini biliyordum ama bugün degil cuma akþama yada pazartesi sabaha çünkü bu haber bir zorunluluktu 60 gün içinde kap haberinde bir degiþiklik olmassa bildirmek zorunda erken geldi dur bakalým 7.99 san sattýgýný yarýn toplayabilecekmi
Çok eski hissem di
Banada biraz yukarlardan verdiler. Saglik olsun. Diger hisseler iyi giderse buna girmek için firsat kolluyorum. Yarin bile ters köþe yapabilir bunlar
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rahmetli sakýp sabancý olsa bu hisse böylemi olurdu acaba çok merak ediyorum bunlarýn hepsi halk düþmaný hýrsýz ya adana çimento tavan yapar bu ekside kapatýr borsa uçtu gitti bu oldugu yere çakýldý kaldý yazýklar olsun 9 bulayým eksiden cýkayým birdaha senin ismini görsem yolumu degiþtirecem![]()
Afyon çimento arsa satýþ haberleriyle hak ettiði yere gelir ümidiyle oldukça uzun sayýlabilecek bir zamandýr, benim için oldukça yüklü sayýlabilecek miktarla hisseyle bekliyorum. Bir çoðumuzun olduðu gibi.
Arsa satýþ haberlerini spekler baský altýnda tutarak her yükseliþe müdahale ettiler.
Biraz izlediðim bazý durumlardan bahsetmek istiyorum. Sadece izlediklerimi paylaþmak amacýyla kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Hatta bu konuda katkýda bulunacak olursa sevinirim.
Artýk bir ümit kaldý dünya borsalarýnda çimento hisselerinin yükseliþ trendinin baþlamasý.
Çin, Taiwan,Japonya gibi uzak doðu emtia piyasalarýnda, arz talep dengelerinin dolayýsý ile fiyatýnýn belirleyici olduðu borsalarda yaklaþýk 1,5 yýldýr çimento hisseleri hiç boþluk vermeden GÜÇLÜ SAT tavsiyesi veriyordu.
Ancak çimento þirketlerivle çimento endeksleri Kasým son haftasý ve aralýk ayý baþýndan itibaren GÜÇLÜ AL'a döndü. Her gün ufak ufak fakat istikrarlý olarak yükseliyorlar. Bizim bistte ki çimento þirketlerinin orta ve uzun vadede bu durumdan etkilenmemesi mümkün deðil diye düþünüyorum. Çimento hammaddesi ithale dayalý bir emtia deðil ancak Türkiye Çimento hisseleri de Dünya piyasalarýndaki bu trende ayak uyduracaktýr diye düþünüyorum.
Aynen dünya piyasalarýnda Demir Çelik endekslerinin 2-2.5 yýldýr sürdürdüðü GÜÇLÜ AL'a Erdemir,Kardemir gibi demir çelik hisselerinin ayak uydurmasý gibi.
Düþündüklerimi ve izlediklerimi yazdým. Affola
Yer Ýmleri