Afyon harekete geçmesi için Bedelsiz i açýklamasý gerekir.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Afyon harekete geçmesi için Bedelsiz i açýklamasý gerekir.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýye bedelsiz versin sermayesimi yetmiyor iþler çok iyi sermaye az mý kaldý da gidecekse gider bunu hepimiz biliyoruz ama yarýn ama 6 ay sonra
Helal olsun afyon a... bize borsayý öðretti...
game over
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Ek Açýklamalar
Þirketimiz Yönetim Kurulunun 25.02.2019 tarihinde yapýlan toplantýsýnda
Þirketimiz tarafýndan Sermaye Piyasasý Kurulu'nun "Sermaye Piyasasýnda Finansal Raporlamaya Ýliþkin Esaslar Tebliði" (II-14.1) uyarýnca hazýrlanan ve Güney Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ. tarafýndan baðýmsýz denetimden geçmiþ 01.01.2018-31.12.2018 hesap dönemine ait finansal tablolarýmýza göre 3.922.964,00 TL net dönem karý elde edilmiþ Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak hazýrlanan finansal tablolarýmýza göre ise 12.883.823,32 TL dönem zararý oluþmuþtur.
Þirketimizin mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacý yaratýlmamasý amacýyla 2018 yýlý karýndan hesaplanan daðýtýlabilir dönem karýnýn daðýtýlmamasýna,
Bu hususun 27 Mart 2019 tarihinde yapýlacak olan Olaðan Genel Kurul'un onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir.
suyundanda koy...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Kaðýtta kýsa ve orta vadede bir beklenti yok. Sektörün toparlamasý da uzun sürecek gibi. Kaðýdýn bilançosu da iyi deðil. Ýyi yaný hissenin düþük olmasý. Endeks ciddi satýþ yerse Afyon daha hýzlý düþecek gibi. Ancak yabancý alýmlarý sürekli artýyor. Citibank son iki günde 300 bin civarý alým yaptý. Citibank 3.350.000 lota ulaþtý. Neden acaba? 66 bin metre kare arsa hala satilmadi ve satýþý her an olabilir. Acaba bunun için mi alýyor yabancý. Sanki bu aralar hisse yukarý gidecek gibi. Tabi yukarýda kalýcý olamýyor. Bir al sat yapsak mi diyorum... Ytd
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün Citi ve Merrill toplam 130 bin daha almýþ. Yabancý alýmý devam. Endeks yükseliþine tepki vermeyen ender kaðýtlardan Afyon... Bugün ben de kýsa vadeli 4.74 ten alým yaptým. Afyona nedense dayanamýyorum... Alýþ sebebim yabancýnýn alýmlarý ve kaðýdýn 90 bin endeks seviyesinde olmasý... Bir tepki bekliyorum....
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hem özsrrnaye hem karlýlýk oranýna göre piyasa deðeri en pahalý çimento þirketi
Yer Ýmleri