Bu endex neden yükseliyor bu anlamsýz yukselislerden her zaman korkmusumdur yarýn bi düzeltme gelir diye düþünüyorum
Bu endex neden yükseliyor bu anlamsýz yukselislerden her zaman korkmusumdur yarýn bi düzeltme gelir diye düþünüyorum
milli gelir otuz bin dolara yükselmis issizlik bankalarin elaman alimiyla bitmiþ o yuzden bankalar ucmus
SM-J120F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün dediðim gibi bugün 5.04 ten sabah sattým. 4.92 e kadar hafif yüksek hacimle satýþ geldi. Piyasa düzeltme yaparsa 4.76 beklerim. Dediðim gibi kisada çimento sektörü pek parlak deðil. Dusuk ten alýp biraz yükselince satýp tekrar almak faydalý olabilir ki ben böyle yapmaya devam ediyorum...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine aynýsý oldu. Biraz daha bekleyip alýnabilir. Afyon bu yükseliþe tepki verdi sayýlmaz. Ancak sektör kötü. Bilancodan sonra duruma bakýp almak daha saðlam olur... Ytd
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***AFYON*** AFYON ÇÝMENTO SANAYÝ T.A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
YOK
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun (SPK) Seri II.17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 10. maddesi kapsamýnda Þirketimiz ile iliþkili taraflarý arasýndaki yaygýn ve süreklilik arz eden iþlemlerin bir hesap dönemi içerisindeki tutarýnýn, alýþ iþlemlerinde kamuya açýklanan son yýllýk finansal tablolara göre oluþan satýþlarýn maliyetine olan oranýnýn, satýþ iþlemlerinde kamuya açýklanan son yýllýk finansal tablolara göre oluþan hasýlat tutarýna olan oranýnýn %10'una veya daha fazlasýna ulaþacaðýnýn öngörülmesi durumunda iþlemlerin þartlarýna ve piyasa koþullarý ile karþýlaþtýrýlmasýna iliþkin olarak bir rapor hazýrlanmasý ve raporun veya sonucunun açýklanmasý gerekmektedir. Bu kapsamda, Þirket'in 2019 hesap döneminde "Ýliþkili Taraflarla Yapýlmasý Planlanan Ýþlemler" hakkýnda hazýrlanan rapor, Yönetim Kurulumuzun 31 Ocak 2019 tarih ve 250 sayýlý kararý uyarýnca incelenerek kabul edilmiþ ve raporun sonuç bölümünün KAP' ta duyurulmasýna karar verilmiþtir. Buna göre
a. Afyon Çimento Sanayi T.A.Þ.'nin 2018 yýlýnda Enerjisa Ýstanbul Anadolu Yakasý Elektrik Perakende Satýþ A.Þ. ile yapmýþ olduðu elektrik enerjisi alým iþlemleri, piyasa koþullarýna ve emsallerine uygun olarak gerçekleþtirilmiþtir. Ayný þekilde Afyon Çimento Sanayi T.A.Þ.'nin 2019 yýlýnda Enerjisa Ýstanbul Anadolu Yakasý Elektrik Perakende Satýþ A.Þ. ile yapacaðý iþlemler, Þirket bütçesinde planlanan çerçevede emsallerine ve piyasa koþullarýna uygun olarak gerçekleþtirilecektir.
b. Afyon Çimento Sanayi T.A.Þ.'nin 2018 yýlýnda Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Þ.'ye gerçekleþtirdiði klinker satýþ iþlemleri, piyasa koþullarýna ve emsallerine uygun olarak gerçekleþtirmiþtir. Ayný þekilde Afyon Çimento Sanayi T.A.Þ.'nin 2019 yýlýnda Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Þ.'ye gerçekleþtireceði yaygýn ve süreklilik arz eden nitelikteki klinker ve dökme çimento satýþlarý Þirket bütçesinde planlanan çerçevede emsallerine ve piyasa koþullarýna uygun olarak gerçekleþtirilecektir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/736809
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
S.a cümleten.
uzuncuysanýz kaybýnýz olmaz, kýsacýysanýz biraz daha beklemek durumundasýnýz maalesef. BÝSt çýkýyor, ayfon neden gitmiyor diyenlere þunu diyebilirim. BÝST te giden hisseler varlýk fonuna baðlý belirli hisseler ile holding tarzý küçük çaplý hisseler. Bunlarýn dýþýnda genel gidiþat bizim ayfon gibi. reel piyasayý az çok biliyorsunuz, herkes kepenk kapatýyor, bu ayný þekilde firmalar için de geçerli, üretim kýsmalar, maliyet azaltmalar, iþçi çýkarmalar, vardiya düþürmeler vs vs.. geçecek, evet Sabancýlarýn hisseleri biraz zor gider, sebebi ise çok þirket olduðundan aralarýnda dar alanda kýsa paslaþmalar yapýp, arada 1-2 tanesini yukarý taþýyýp geri kalanýný yedek soyunduruyorlar ama bu demek deðil ki bunlar da gitmeyecek. sadece maç 90 dakika ve elbet 70. dakikadan sonra bunlar da oyuna girer. Yada baþka bir maçta ilk 11 de çýkar...
O sebepledir ki, þu ortamda biþey beklemek akýllýca olmaz kendinizi paralamaktan baþka. Sakin olun ve ekrana bakmayýn.
Herkese saygýlar sevgiler, Allah'tan hayýrlý kazançlar dilerim.
Yer Ýmleri