Dolandýrýldýk... Yapacak bir þey yok. Sanki yokmuþ gibi davranacaðýz. Olursa olur , olmazsa çay demleriz .....demek durumundayýz.
Dolandýrýldýk... Yapacak bir þey yok. Sanki yokmuþ gibi davranacaðýz. Olursa olur , olmazsa çay demleriz .....demek durumundayýz.
Arkadaþlar, her 1000 lot icin ne kadar para yatýrmamýz gerekiyor, bunun sonucunda katýlýr isek 1000 lotumuz ne olur, bilenler cevaplar ise sevinirim
Arkadaþlar bedelli fiyatý olduðu zarar edersin.Bedelsiz verseler di zarar etmezdin bayaðý kar saðlardýn Bedelsiz de hiç kar etmezsin.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlýþ yazdým Bedelli olunca zarar edersin, Bedelsiz de kar saðlarsýn.Bir ara Bedelsiz vereceðiz dendi ama sonra bedelliye döndürdüler bu en büyük üçkaðýtçýlýktýr.Demekki Borsa hikayeymiþ %10 kazanýp çekileceksin
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun bir aradan sonra ben de tekrar takibe aldým. Ancak büyük ihtimal bedelliden sonra alýrým. Tabi zaman farklý þeyler de gösterir.
bedelli kazandýrmaz diyen arkadaþa ithafen bir önceki bedellide ki portföyüm
111111.jpg
Akýn bey o bedellide o karla satamadýgýnýxý herkez biliyor bedelliye katýlan bende o bed3lli içindeydim o rakamlar sembolik görüldü ayrýca % 3 bin küsür bir bedelliydi o yanlýs anlamayýn bedellide kazanýlmaz demiyorum ama siz baþka BÝrsey yapmaya calýsýyorsun uz yapmayýn buradaki insanlar bu hisse yüzünden cok üzüldü . Su an bekleyip göreceðiz. Urasý Afyon tahtasý her an Jersey olur
Yer Ýmleri