Ruchan asamasini biri anlata bilir mi 10.000 lotum var maliyetim 9.60...simdiden tesekkurler..
30.000 tl ruchan parasý vereceksýn. elýnde 40000 lot hýsse olacak.ruchan parasýný bolunmeden sonra 15gun ýcersýnde odeyeceksýn.
Elimdeki lotun tamamýna katýlmak zorundamýyým. Örnek olarak 100 lotum var. 50 lotuna katýlýp 150 TL verip. Geri kalan 50 lotun ruchan hakkýný satabiliyormuyum
LND-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emin deðilim ama yapabilirsiniz. Sattýðýnýz 50 lot rüçhan hakkýndan sonra kalan 50 lot için 150 TL yatýrýrsýnýz. Süreç sonunda 200 lotunuz olur (Rüçhan satýþýndan ne aldýysanýz bir de o.) Fakat satmayýp da tamamýnýn rüçhanýný yatýrdýðýnýzda (300 TL) 400 lotunuz olur.
Burada önemli olan, hissenin kaçtan bölüneceði, E'lerin (eskilerin) ve R'lerin (rüçhanlarýn) nasýl fiyatlanacaðýdýr.
Adamlarýn nasýl bir senaryo yazdýðý maalesef meçhul.
Kâðýdý bölünmeden önce 3-4 aralýðýnda bir fiyata bile çekebilirler. Bir tsunami oluþturacaklar kimse nerede, ne zaman, ne yapacaðýný kestiremeyecek. Kestirebilen kazançlý çýkacaktýr.
SPK bültenindeki onay, izahnamenin onayý anlamýna geliyorsa (Bu konuda bir bilgim yok.) süreç 13 Nisan'da baþlayacak demektir. Fakat her ne olursa olsun sürece iliþkin bilgilendirme KAP'ta, Afyon Yatýrýmcý Ýliþkileri'nde ve aracý kurum olan Ak Yatýrým'da ilan edilecektir.
Yer Ýmleri