pazartesi birleþme fiyatý kaç olur üstadlar sizce?
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pazartesi birleþme fiyatý kaç olur üstadlar sizce?
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu bilemeyiz merkez bilir,zaten bedelliye girenler þu anki fiattan hissesine yansýyacak,sadece maliyeti aþaðýya çekilmiþ olacak katýlýþ 1 tl olduðu için,örneðin ben az miktarda katýldýðým için 2.40 gözüküyor,ama kar,zarar durumunda deðiþiklik yok bölünme bakýmýndan þu anki fiata göre,iyi kar yazmasý için 2.70 olmasý lazým,ilk etapta 2 defa iyi trade yapma imkaný yarattý,þu an iþler kesat 2.50'ye demir attýðý için,burada kalacak diye bir durum yok,yarýn hareket gelebilir hisseye,zaten çoðu içi boþ hisseler uçtu gitti,sadece bu gitmedi,zamanýnda ALCTEL ile yarýþýrdý,KENT'de vardý,oda 180 fiattan 300 üstüne attý gýda olduðu için,zaten gidenler ilaç ve gýda,þimdi ALCTEL 20 tl,bunun eski fiatý 7 olsa,onunki 20 tl,arada %300 fark var,onun hikayesi var,bunun neden olmasýn,tek bir açýklamaya baðlý herþey...ytd.
Benim amacým hisseyi öðmek deðil,sadece ederine bakarým,çoklarýna inatçý hisselerde kar yazdýrttým,isimlerini yazmaya kalksam sayfalar tutmaz,nerede ucuz hisse görsem oraya damlarým,voleyi vurduktan sonra bir daha o sayfalara dönmem,en bariz örneði,Sönmezler,ISDMR vs ve sportifler,bu hisseler hep 1 tl cývarý hisselerdi,þimdi aya çýktý,çýktý düþtü tekrar zirveye yerleþtiler,bundan ise iyi fiata postalamadan bir yere gitmeyeceðim,mutlak 3 üstüne atacak...ytd.
Açýklama dediðiniz olasý bir birleþme açýklamasý mý yoksa farklý bir beklentiniz mi var afyonla ilgili? Neden bu grubun ne yapacaðý belli olmaz dememize raðmen bunun 3 üstüne atacaðýndan bu kadar eminsiniz onu merak ediyorum. Amacým bu tarz durumlardaki mantýðý daha iyi kavramak sadece. Borsanýn mantýðý çoðu zaman ayný sonuçta.
ruchanlarýn cogu kullanýlmýþ sabancý kendý hýssesýnýn bedellýlerýný kullanmýþ.
eski yeni
50.999.999,95 203.999.999,80
27,51% 56,96%
185.408.521 358.139.278
kýsaca 50 m lik diðer paydan 15 mýlyonluk hak kullanýlmamýþ gibi
Ne var bu 59'da anlaþýlýr gibi deðil,bir türlü 60 yapamýyor![]()
bugün kýraracak ! piyasa aþýrý dusmedýgý surece 60 kýracak...
Yer Ýmleri