Originally Posted by
refaba
Benimde miðdemi bulandýrdý bu iþ,tavana 4 puan kalmýþtý,hoop 2.65 taban,gerçi tabaný anýnda bozdu,ne iþler çeviriyorlar bilemiyoruz,genellikle bedelli yapan hisseler bedelli sonuna doðru hareket yapar,yaptýmý yaptý,peþinden onun ateþi ile yaptýmý onuda yaptý,diðer hisselerde böyleydi,sanýrým buda öyle bir þey,takýlýrken dikkatli olmakta fayda var,üstelik endexsin durumu sakat,ben 3.18'e kadar bugün %25 daha vermiþtim,geride az lotum kalmýþtý,3.80 olduðunda ilaveler yaptým,baktým devamlý satýyorlar ilavelere 2.70 stop koydum %50,50 kýsýmýný satmýþ,peþi malum 2.65,elim dahi almaya varmadý tekrarýnda,abidik,gubidik iþler bana gelmez,zaten hedefim 3'dü,o bana yeterliydi,þu sýralar 2.80 cývarý oyalanýyor,ne planlar çeviriyorlar bilemiyoruz,endexte sakat,bu ortamda tahmin etmekte zor,tekrar 3 üstüne atabilirlermi,belki,çünkü tabana deðdirdiklerinde toplayanlar vardý,65-80 arasý 15 puan demek,tradeciler bunu deðerlendirip 80 üstü satmýþ olabilirler,bu ortamda bende tradeci olduðumdan iþ sakat olduðu için pek uðraþmak istemem,diðer hisselere göz atarým daha iyi...ytd.
Yer Ýmleri