Aðýrlýk ortalamasý 2.81 bu ladar dinlenme yeter 2.87 dogru bir atak yapma zamani
Aðýrlýk ortalamasý 2.81 bu ladar dinlenme yeter 2.87 dogru bir atak yapma zamani
2017 yýlýnda Afyon Çimento yeni fabrikasýnda üretim ve satýþ faaliyetlerine baþlamýþ.
Yeni yatýrým sonucunda 500 bin ton olan klinker kapasitesi 1,5 milyon tona yükselmiþ.
Üretimini 3 kat artýrmýþ. hissenin fiyatýný da ayný oranda bekliyoruz gari![]()
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
[QUOTE=karayel09;4414560]2017 yýlýnda Afyon Çimento yeni fabrikasýnda üretim ve satýþ faaliyetlerine baþlamýþ.
Yeni yatýrým sonucunda 500 bin ton olan klinker kapasitesi 1,5 milyon tona yükselmiþ.
Üretimini 3 kat artýrmýþ. hissenin fiyatýný da ayný oranda bekliyoruz gari[/QUO
Kac senedir insanlarý bezdirmekten baska bir sey yapamadilar
BNP Paribas, Citibank ve UBS bankalarýna TL yükümlülüklerini yerine getirmedikleri için BDDK tarafýndan swap yasaðý geldi. Dolarýn ateþi bir nebze olsun söndü gibi.
2.80 takýntýsýnda ne buluyor acaba bunlar,acaba diyorum bu fiatta býktýrma politikasýmý uyguluyorlar,2.60 seviyeleri gösterdiðinde baktýlar oradan sert toplanýyor merdiven basamaðýný 80'mi yaptýlar,zaten 70-80 arasý bugün oyalanýyor,bakalým haeket ne zaman gelecek,genellikle kapanýþa doðru hareket ediyor,sonra peþi kapanýþta alt kademelere indiriyorlar.Bu oyalanma sebebinde bir iþ var,aþaðý önlü basacaklarýný sanmýyorum,çünkü alt kademelerde alýcýlar çoðalýyor,sanýrým birden ansýzýn yukarý hareket yaptýrabilirler,en iyisi susmak,çünkü bu topik atmaca gibi izleniyor,sebebi aktif olmasý,diðer finans sayfalarýnda böyle bir durum mevcut deðil...ytd.
Yer Ýmleri