Saat 10:54 itibarýyla Birincil Piyasa Tahtasý bu þekildeymiþ, alýntýdýr.
Adsýz.png
Saat 10:54 itibarýyla Birincil Piyasa Tahtasý bu þekildeymiþ, alýntýdýr.
Adsýz.png
Ayrýca kesin olmamakla birlikte benim düþüncem : bölünme sürecinde fiyatýn yükselmeme sebebi, kalan lotlarýn düþük fiyata alýnmak istenmesi olabilir ve çok çok fazla lot da satýlmayýp kalmýþ olabilirdi, örneðin 1 milyon küsür deðil de 10 milyon lot da kalmýþ olabilrdi, bu kadar lotu da, yüksek fiyattan almak tahtacýya sýkýntý olurdu, özetle þu an için artýk fiyat üzerinde baský yapýlmasýnýn bir sebebi kalmadýðýný düþünüyorum, ha yakýn zamanda gelebilcek gizlenen bir haberi de yoksa elbette.
Dün 2,69 alýþ emri vermiþtim. Gün boyu bu fiyattan alamadým
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Endeks 99.000 üstünde kalýrsa güzel olacak. Özellikle 100.000 bin üstüne doðru hareket olursa yüklü alýmlarýn geleceðini tahmin ediyorum. Herkese bol kazançlar.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
87 direnci gecmeye hazir olun ama hacimli olmasi lazim
MI 9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
87 bandini asmasi gerekiyor 3.16 uzeri ralli baslar
MI 9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,87'yi topla tüfekle savunuyor adam. bi kýzgýn yað dökmediði kaldý...![]()
Yer Ýmleri