Originally Posted by
refaba
Eski kaþarlanmýþlar hep buradan tüðmüþ,biride bendim,hedefim 3.50'idi onu tutturduk yakasýný býrakmýþtým,4 üstüne attýðýnda bayaðý direnmiþti,bu dikkat çekiciydi,4.14 yaptýrýp peþinden 3.86 gösteren hisse dkkat çekicidir,ufak traderlik için 3.89 biraz oradan aldýk...Kanal Ýstanbul konuþuluyor,peki para nerede ?,bedevilere sözmü verildi ?,ondanmý ?...70 yýllarýn afetçi uzmaný olarak,hocalarýmýz Japonlardý o zamanlar,Türkiyede afet haritasý çýkarmýþtýk bölgesel olarak,bilinen faylardan ziyade gizli faylar çok önemliydi,bu faylardan birisi gündeme geldi bu bölgede,kanal yapýlacak denilen yerde olasý bir deprem burayý Jeolojik olarak yer katmanlarýný bozacaktýr,Karadenizden açtýðýnýz kanal birden bu kanala yönelecek sular,gerisini düþünemiyorum,zaten jeopolitik durumu es geçtik,Zaten Dünyanýn çevresel felaketi devreye girdi,yani Dünya eski Dünya olmayacak artýk,4'cü zamandaydýk,hýzlan 5'e yolculuk baþladý,Güneþ kalkanlarý yani manyosfer tabakasýnda sorunlar baþladý,küresel ýsýnma çevre felaketine oraný %10,gerisi doðasaldýr sistemin oluþumu bakýmýndan,12.000 yýl önce son buzul çaðýydý,zaten Dünyayý sularýn basmasýný Nuh ile iliþkilendirirler,yok böyle bir þey,ilk insanlar bunu dinsel unsurlara baðlamýþtýr,sadece buzul sularýn erimesiyle Dünyayý su altýnda býrakasýndan ibarettir,Dünyanýn yaþý 4.5 milyar yaþýndadýr,çoðu kez manyetik kutuplar deðiþmiþtir,sanýrým þimdi yine bu deðiþim sürecindeyiz.Herþeyin özü enerjidir,herþey enerjiden doðar ve ölür tekrarý yeniden doðuþ baþlar kuantum gereði,konu uzun,neyse konumuz Afyon ve yapýlacak olan kanala çimento sevkiyatý,bana göre hayali,bu hayal neticesinde çimentolar hareketlendi,bu hareket neticeinde bizde hissedar olarak nemalanmaya çalýþýyoruz,ama olasý bir çevre felaketini hiçe sayýyoruz,yaþanmaz bir Dünyada para neye yararki,iþte bunu hiç düþünmüyoruz,doða insana lazýmdýr,onun sana ihtiyacý yoktur,o bildiðini okur,bu teknoloji ile ona müdahale etkin yoktur,sadece önlemlerini alacaksýn yok olma savaþý vererek !!!
Yer Ýmleri