Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Afyon bu hiç belli olmaz,durur,durur sonra füze olur,bunu devamlý belirli aralýklarda yapar yýllarca takip ederim,bundan önceki bölünüþ deðilde öncekini kaçýrmýþtým,zaten onuda ne alýp,satabiliyordun sistem gereði,4 cývarýna inip oradan 30 üstüne atmýþtý seri tavanlarlan,geri dönüþüde çýktýðý nokta olmuþtu,iþte o zamandan beri takýlýrým,2 defa 600 yapmýþtý geçmiþte 2000 üstüne atmýþtý onlarda yoktum çok pahallý olduðundan,bunu þu sýralar bir kenara atýp unutacaksýn,zaten normalde yeri çok yukarýlarda olmasý gerekirdi,bundan önceki bedelliye katýlmýþtým ufak,orta ölçekli çýtýr yapmýþtým,5 üstüne attýðýnda yine düþer hesabýndaydým 3.60 sviyelerini gördü 2 defa zýpladý,peþi malum 3.30 ve altýna inmedi,50-100 k lotlarlan iyi trade yaptýrýyor...ytd.
Ben de marshall almistim.25 lerde aldim.
Teknik 200 e fln goturuyordu sanirim ama vadeyi tam kestiremiyorum.
Neyse aldim bir seyler oldu borsada bi baktim uctu gitti sattim baya iyi kafamda olmayan para geldi demir celiklere ekledim;)
Birkac kagitta denedim ufak parayla gene tuttu.
Tutmayab da oldu mesela yyapi da 1 lerden aldim gitti devrildi geri geldi ondan teknigime guvenmiyorum.
Bunla isgyo da da aldim gelirse bekliyorum ne zaman gelirse gelsin baya yuksek gorunuyor benim cizimimde ondan guvenemiyorum.
Temel analizi de iyi ama temel analiz yapinca cok yuksek fiyatlar cikmiyor.
Havadan para geldi diye marshalldan buraya ekledim uc bes hisseyle baya cok almisim kendi capima bakinca;)
Ýllaki gidecek gecmis hareketlerini de cok bilemiyorum kagidin yabancisiyim;)
5 6 hissede boyle iki uc ev parasi yatirdim bekliyorum olursa iyi olur olmazsa marshalin kâri gitti derim;)
Ytd syg
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim.
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
Bütün bölünüþlere göre zirvesi 9 gözüküyor,tekrar orayý görürmü bilemiyoruz,þu anda tekrar 5 olurmu bakalým,5 sene aralýklarlan ani zýplama yapmýþ oda 2024 yapýyor,bakalým o fiatlarý görmeye yaþýmýz müsaidmi...ytd.
Sahipsiz kaðýtlar belli oluyor. Dolar karþýsýnda bile deðerini koruyamýyor. Bedava deseler alan satan yok.
Adi kaðýt.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ulan afyon ulan afyon
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Malýnýn üstünde oturamayan, oturup kalkmasýný bilmeyen borsada NAH kazanýr.
Ýnandýðý hissede kaþýntýsý tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDÝBÝ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Malýnýn üstünde oturamayan, oturup kalkmasýný bilmeyen borsada NAH kazanýr.
Ýnandýðý hissede kaþýntýsý tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDÝBÝ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Yer Ýmleri