Hissede tavsiye vermek sakýncalý,ama bunun gibi hisseleri bir kenarda tutmakta fayda var,dipten alan devamlý kazanýr,zaten kelepir fiatta sayýlýr þu anda bölünmeler hariç,onlarý ilave edersek karþýmýza uçuk rakamlar çýkar,2 defa 600 olan hisse 2000 üstüne atýþýna tanýk oldum,zaten o bölünmelerin sonunda hisse 3 tl altýna inmiþti,ortalama 2.50 desek þu an pirim %50,buna örnek hisseler ise 3-5 kat olmuþ en azýndan,çimentolarýn pirim yapma zamaný Türizm hisseleriylen bu aydan sonra,sanýrým ne demek istediðimi anlamýþtýrsýnýzdir...ytd.
Bütün kaðýtlar pula dönecek galiba.
Ekonomiye bak . Peh
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Nasýl bi sistem anlaya bilmiþ deðilim habire veriyorlar namýssýzlar
Bunun ayarýndaki hisseler katladý gitti,anlamadým gitti...Var bir dümen,tahminen çimentolar zamlandýðý için bilançoda iyi gelebilir,galiba hisseye baský kuruyorlar toplamak için,yoksa böyle bedelliye gittiði yere yaklaþtýrmazlardý...ytd.
Ýnsan akçansada utanýr be,ne bu .30-40,zar zor 40 üstüne atýyorsun,yap þunu artýk 4,oda yetmezya kötünün iyisi hiç olmazsa,zamanýnda 3.70 altýna indirmezdiniz.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Yer Ýmleri