tüm tavukçuluk sektör iþçilerinin 1 mayýs yazý ile bir mayýs iþçi bayramýný kutlarým
tüm tavukçuluk sektör iþçilerinin 1 mayýs yazý ile bir mayýs iþçi bayramýný kutlarým
Hocam geçen gün migrostan aldim dediðinizi. Kuþbaþý doðranmýþ but. Þimdi ucuzluk, pahalýlýk çok göreceli bir olay ama kilosu 30 tl idi. Bim de a101 de 31 tl ye dana kuþbaþý varken bu paraya kimse hindi almaz bence.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alýr hocam alýr
Bitli baklanýn kör alýcýsý olur
Bak Adriana metin i almýþ iþte
Görüktügü gibi
Biz genelde bu markayý tercih ediyoruz. Samimi bi ortamda yetiþtirilmiþ halden anlayan hindiler. Uygun fiyat, uygunsuz pozlar, aminoasitli, zeka hormonu verilmiþ hepsine. Zararlý hormon yok. Normanlar ve Germenler de bu ýrk hindiden yermiþ. Fabrikadan halka hepsi iyi kanka. Moruk, hindide kalite. Marketlerde ýsrarla arayýnýz. Tabii bulabilirseniz. Yok satýyor!
![]()
Hahahaha gülmekten yarildim
Abi zeka besinle artmaz ama evde ufak velet varsa 2 gýda var yaziyom aþþaya
Yeþil mercimek yimagi bi de kuru uzumden yapma foþaf
Ama veletken yencek yoksa kazýk kaden olunca iþe yaramaz
Ayný kafada saç varken yumurta sarýsý sürme gibi saçlar guclensin diye saç kökü
Kafa ayna gibi olduktan kelli
Ýstersen yumurta kabýna batýr kafayý saç çýkarmaz o misal
Hoþ zeki adamlarýnda alayý mutsuz
Býrak mutlu ve zeki olmayan tip kalsýn yaþasýn getsung
Bu mercimekte garip bi demir var o kafayý salim yapiyo galiba
Zekanýn tam tanýmý ne biliyongu
Vazgeçebilme kabiliyeti
Hattýzatinda . Ne ka çok þeyden ( zaaflarindan ) vazcayabiliyosan o ka zekisin çekirge
Yoksa hem onu isterem hem otekini hem bi otekini daha
Yok öyle bi dünya
Tek seçimlik hayatýn tek atimlik kurþunun var
Doðru kullanmasýný bilemezsen eyer
All the goals achieved de olmuyo haliyle
Filozof ettiniz beni yav
Son düzenleme : Moruk; 01-05-2018 saat: 18:16.
Bu arada sigara ya çözüm buldum günde 3 dal
Ýster hepsini arka arkaya ic. ister kýr ortadan ikiye 6 tane içtim de farkmaz total 3 dal kafi
Bi Ingiliz Aþagi Saksonya atasozu der ki "Do not fight 10 enemies, you have 9 bullets in the gun"
Yani hisse 10 liraya dogru gidiyorsa sakýn haa 9 liradayken satma gibi bi sey herhal. Tam cikaramadim simdi. Ben Galler Ingilizcesi biliyorum haliyle biraz degisik anlamlar da olabiliyor.
Zeka konusunda guzel demissin de ben de duydum ki zeka yeni durumlara cabuk uyum saglama beceresiymis. Insan oglunda default gelen bi ozellik bu. Ekstradan hafiza karti takip 64 gb ye cikarmasi zor iþ.
Senin taným sanki daha dogru duzgun
Olan her yeni olay yenidir zaten
Uyum saðla saðla nire kadar ya
Tam tanýmý yok
Ama dünyadaki geliþime minimum ayak uydurmaksa kastýn Cok doðru
Bu devirde adam bi bankamatikten para cekip yandakine yatiriyosa cebindede Ayfon x varsa
O tam tastamam bi maldir mesela
Tabi bankamatiklerdeki iki hesapta bu adama aitse
Ayfon da
Aklýma gelen ilk örnek iþte
Ýnternet Bankacýlýðý var ne uðraþýyon bankamatik sirasiyla
Yer Ýmleri