Kitap iþte bol resimli anlatýmlý konuyuda cok ozunden daðýtmadan 500 sahifeden kýsa bi þekilde geçmiþ dunyanin son 5bin yýllýk medeniyet dönemini tarafsizca anlatmýþ hemde dokuz doksanbese iste bence hicte fena deðil. Eksik icerikleride zaten burdan yorumlarimla bedavadan ben tamamlýyom , daha ne olsun. Her eksigide tamamlamiyok tabi her doðru her yerde dinilmez deye.
Ana tema iþte Geliþim de þu :
Hep bi maliyet bilinci var bi de mantýksal silsile
Ama maliyet ne ka önde olsa da arada donemsel idarenin mantiginin önüne gecemiyo
Yani matbaa ucuz diyek ama idare hattatlardan yana bi þekil. Mesela o durumda 3yuzyil Hattat besliyon. matbaa makinesi alým satim yaðlama yedek parça stok yok ne bilim. Bi Mantýk var ama arada o mantigin izahý zor . ben iki dene izah kodum üstte biri cabal öteki k.m. in Avrupa ilk isci sendika surgun olayi. Baskada okuyan kosun . daha ben kotami o kitaplýk doldurdum oralet müdürüm sen daha dikkatlisun daa bana göre oku kitabý sonna da analizi ko iste sana zahmet. Bi gece de tok yatma bu arada nispet olmasun aman ha diye soylemeyedum ama ipucu verdim üstte. 4 gündür sigara icmiyom Biraktim galiba Darýsý sana

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri