https://www.instagram.com/p/BpkvJgqh...=116ftnq6s65v1
Bu gereksizde. Savaþ uçaðýnda geriye ateþleme yapan roket çok gerek seni avlayacak olan arkadaki uçaða surpriz . Tek bi sistem var öyle þehir efsanesi deðilde gerçek ise o, duymuþ olduðum.
https://www.instagram.com/p/BpkvJgqh...=116ftnq6s65v1
Bu gereksizde. Savaþ uçaðýnda geriye ateþleme yapan roket çok gerek seni avlayacak olan arkadaki uçaða surpriz . Tek bi sistem var öyle þehir efsanesi deðilde gerçek ise o, duymuþ olduðum.
Sn yüksek istiþare konseyi üyesi müdürüm,
Bu cidden videonun tersten oynatýlmýþ halimi acaba? Deðilse de ne iþe yarayacak acaba?
Gassaray Fener maçýnda bunu aynen bu þekilde
sahanýn ortasýna indirsen komik olma mý?
Hakemin her yanlýþ kararýnda yollayacan bi tane.
Þaþýrýrlar.
Sonra bi tane bi tane bi tane daha.
Ýyice þok olurlar.
Haysiyet divânýna yollamazlarsa Uche'yi
Ben de fitboldan anlamýyom der býrakýrým izlemeyi.
Pfdk 313 no'lu kural açýk.
Sahaya yabancý madde atan takým diskalifiye eleman muamelesi görür,
Kalifiye eleman olarak top toplayýcýsý görevi yapar.
3 korner bi penaltý. Yazý mý tura mý?
Yazý kale, tura top.
Ýyi olan kazansýn.
Ýyiler daima kazanýr.
Kötüler daima þike yapar.
90+2
Video yu izledim tersten oynatilmis mi anlamak zor dalgalar slow motion da geri geri depiyosa depme patlýcan gibi anca öyle imkan dahili ama gaz bulutu ve ateþ normal motion da bu gercek essah dedittiriyo bence video feyk deðil
Dediðin gibi lojistik amaçlý
Abi bu ne demek meali ni de diyim de sonra demedi deme
Uçak gemileri çöp gibi biþey Deðerini on kat yitirir
Yani çok gereði yok artik devasa ucak geminin demek bu ustundeki envanter uçaklar haric . Guvertesi uygun basit bi savas gemiyede muhimmati bunla yolladimin zaten iþlem tamam
Mühimmat yani bomba roket parçalarý tereyað salam sosis ekþimik pul biber felan iþte
Bi önceki GEREKSÝZ deyiþimle sözüm geri
Tornistan etmeyi de bilirik
Bunun adý tukurdugunu Yalama deðil
Aslen bizim bu atasozlerini revize etmemiz lazým
Bunlarla gelisemeyiz bilakis batariz
Tabi bu icat kimin elindeyse yani mucidi kim bilmiyom
Kaçýnýlmaz sonu da bu iki kat hýzlandýrýr
Yani ucak gemi filo sahiplerinin de bittabi boynunun üstü akýl taþýdýklarýný varsayarsak. Olmayana ergi metodu
Abi geçmiþte fb li Oðuz vardý orta sahada bi de bunun kankasi vardý takimdasi herseyi ama ismini unuttum Rýdvan deðil
Galiba ali Sen baþkan bunlara bi Methiyye düzduydu once
Ama Ýki haftayada kapýya koduydu her ikisinide hatirlarsan belki olayý. Bu arada sarý fýrtýna metin mahalleden abimizdi süper futbolcuydu futbolcu olmuycak kadarda centilmen biri
Kasukcu olayýný sadece bikaç kiþi çözdü diyim ben sana
Ancak bu olayý kimse cozumleyemez methettigin futbolcularý niye kovarsin onu
Yani mirim fitbol anlaþýlmasýn diye demiyom bak
Anlaþýlmaz bi spordur futbol
Hayatýn ta gercegidir
Son düzenleme : Moruk; 31-10-2018 saat: 22:38.
Grafikler gayet güzel. Falancayý kýrarsa filanca falancayý delerse milanca. Ama kendi ülkelerime torpil geçmiþler tabii ki. Grafik olarak baþarýlý buldum ama ben.
https://youtu.be/jwK4oKIKrts
Tek kýrýcý delici hilti dir alman malý
Bunlar hikaye ya
Amerikan savas ucaklarý rusunkine göre geri teknolojide hemde yýllardýr
Ama pilotlarý Bi kez idmandalarkene kazaen gördüydum sivil Bi mekanda
Sana yemin ediyom abi
Bizim profesyonel sporcular dahi tüm spor disiplinler dahil öyle cevval agýrlýk kardiyo alo ne diyo calýþmýyolardýr bunun faidesi var mý
Bence cok yok ama kas kutlesi fazlaysa ekstrem durumlarda yani misal yuksek G lerde beyinde daha cok kan kalmasýný saðlýyor
Bi nevi teknolojik geriliði boyle kompanse etselerde Bilmiom valla iþe yararmý
Kendimize donersek
Cok basit Bi oyuncak var
A10thunderbolt
Buna bak ve aynýný uret abi
Tank mank hikaye
Kacýncý yuzyýldayýz yahu
O dediðim yukarýdaki
Helikopter gibi alcak ucup ucak gibi hýzlý kaçýyo
Ayný benim dizel reno gibi biþey
Bu arada a dan z ye sýrf alt tabaka mevkiler deðil yerli araca gecmeli
Zaten hepsi artýk gayet rahat arabalar
Sivildende jip lüküs pikap vs azami vergi alýnmalý
Ama mama son zamlardan sonra olmaz ama demeden denilmeden
Yemeden yenilmeden
Kas kütlesi g kuvvetinde iþe yarar mý tam bir muamma oh ne âla ne âla. Çün neden dersen dick kafalý sickeek capon ve çan çin çon Çin pilotlarý hem kassýz hem de arsýzlar. Onlarda g kuvveti nasýl etkiler bilmem ama kadýnlarda g noktasý kasýlmasý onlarý baya bi etkiler diye duydum. Haaa g noktasýný þahsen bizatihi haddizatýnda ben bizzat görmedim ama uzmanlarýn yalancýsýyým, varmýþ.
Thunderboltu ben de duydum, gördüm. Kullandým kayýnçonunkini az yakar çok kaçar diyemem hiç kullanmadým ama dakikada on yüz bin milyon baloncuk mermisi atýyolarmýþ. Mermi demek haksýzlýk olur, na böyle kolum kadar her biri. Sinek savar deðil de uçak savar mermisi gibi. Kurþun adres sormaz. Trenden korkan demire binmez. Emir demiri keser. Erkek adamýn erkek damadý olur. Savaþta ter dökmeyen barýþta kan döker kýzýlcýk þerbeti içtim der. Çalýþanýn elmasý parlar çalýþmayan düz ovada navigasyonsuz kalýr. Ýþ vardý da biz mi çalýþmadýk. Sosyal devlet falan da palavra. Sayýsal devlet olsa belki iþ bulurdu bana da. Ezcümle, iþ, aþ, haydari ve tarator. Gavurdaðý salatasý da olur.
:-))))))))))))
Zate üretimi en makul kolay olan o
Kokpit gösterge paneli vs yerli atak helikopterden al koy
Basit iþ
Motoru alýcan artýk onu yapma zor iþ
Kuyruk kanat kolay
Hatta mumkunse dizel olsun az yaksýn
Sosyal devlet vardýda mý kalsýn
Dunyada sosyal devlet yokki
Bizde devlet eleman Alýmda üst yaþ sýnýrý koyunca
Özel sektörde onu baz alýyo
Yer Ýmleri