Kaðýtta uyuz eþþek formasyonu hakim ölü eþþek formasyonuna göz kýrpýyor
Kaðýtta uyuz eþþek formasyonu hakim ölü eþþek formasyonuna göz kýrpýyor
Bu hisseyi anlýk izlemek insanýn sinir sistemini bozacak türden
o yüzden bir kaç saatte bir bakýp kapatýyorum. Sabýrlarý zorlayan bir hisse
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Anlýk durum
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Arkadaþlar merhaba, araþtýrdým ama net bilgi alamadým.
Bu hisseden Galip çýktý mý komple. Þu anda hakimiyet kimde. Bilen var mý?
Kimse yokmu temel ve teknik analiz yapacak hisseye ufaktan bugün 4.12 fiyat ile giriþ yaptým..
Redmi 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýrlý olur inþallah kardeþ. Ama hissenin yorum yapýlacak elle tutulur bir tarafý görünmüyor
En azýndan þimdilik böyle tabi. ilerleyen günler ve haftalarda neler olur bilinmez.
Bugün satýcý aðýrlýklý bir seans oldu.
A1capital, citi, global gibi þirketler satýþ yönündeydi. Kýsa vadede benim pek umudum yok açýkçasý.
kýsa surede 5.x li rakamlarda oturmalý diye dusuunuyorum. sonrasý insaallah bekleyenler icin daha iyi olur. 15 - 20 gun vade ile kucuk birsey de ben aldým. Insaallah yanýltmaz. kytd
Yer Ýmleri