merril ve deustche nin alýmlarý var..ytd..
merril ve deustche nin alýmlarý var..ytd..
Bu ne ya gecenin bir yarýsýnda bi çuval haber düþtü GAP a
Bedelsiz sermaye arttýrýmý görüþülecek anladýðým kadarý ile hayýrlýsý YTD...
Bankamýz Yönetim Kurulu 21 Þubat 2019 tarihinde Kurumsal Yönetim Ýlkeleri çerçevesinde 2019 yýlý Kar Daðýtým Politikasýnýn 29 Mart 2019 tarihinde yapýlacak Genel Kurul'un onayýna sunulmak üzere aþaðýdaki þekilde belirlenmesini kararlaþtýrmýþtýr.
ICBC Turkey Bank A.Þ. 2019 Yýlý Kar Daðýtým Politikasý
Bankamýzýn sektör içindeki hedeflerine yönelik büyümesi de göz önünde bulundurularak yatýrým ve finansman ihtiyaçlarý ýþýðýnda, Bankacýlýk Kanunu, Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu ve ilgili yasal mevzuat ile Ana Sözleþmemizdeki hükümler çerçevesinde, karlarýn bünyede tutulmasý yoluyla büyümenin finansmaný için olaðanüstü yedeklerde biriktirilerek iç kaynaklardan bedelsiz sermaye artýrýmlarýnda pay olarak daðýtýlmasý esasýna dayalý temel bir kar daðýtým politikasý benimsenmiþtir. Bu politika, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun kar daðýtýmýyla ilgili düzenlemeleri ve Bankamýzýn likidite durumu gözetilerek her yýl tekrar deðerlendirilecektir.
evet güzel sinyaller vermiþ bugün kapa düþen konspolide bilonçoda karlýlýk artmýþ bedelsiz sermaye artýrýmý gündemdeydi yeni fiyat skalasýna geçiþini bekleyelim
Redmi Note 6 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.14 de ilginç iþler oluyor.. Birileri habire mal yýðýyor.. Bakalým
MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazý þirketlerin genel kurul tarihleri :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri