Bu haber nedir okuyan oldumu arkadaþlar. Haber geldiðini gördüm ama okuyup deðerlendiremedim.
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haber nedir okuyan oldumu arkadaþlar. Haber geldiðini gördüm ama okuyup deðerlendiremedim.
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Teþekkürler sayýn osma
Yönetim Kurulumuz'un 20.12.2017 tarihli (bugün) toplantýsýnda; tamamen ödenmiþ 10.274.042,93 Türk Lirasý sermayesine %100 oranýnda iþtirak ettiðimiz doðrudan baðlý ortaklýðýmýz Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Þ.'nin sermayesinin tamamý nakden karþýlanmak suretiyle 11.167.438,00,-Türk Lirasý'na artýrýlmasýnda, artýrýlan 893.395,07 Türk Lirasý sermayeyi temsil eden beheri 1,-Türk Lirasý itibari deðerli, tamamý nama yazýlý toplam 893.395,07 adet "B" Grubu paylarýn, Öncü Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. ‘ye özgülenmesi suretiyle Öncü Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. tarafýndan iktisap edilmesinde, 1,-Türk Lirasý itibari deðerli beher pay için baðýmsýz deðerleme kuruluþu raporu ile tespit edildiði üzere 31,12 Türk Lirasý ilave emisyon pirimi de hesaplanmak suretiyle, beher pay 32,12 Türk Lirasý olacak þekilde Öncü Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.'nin Þirket'de pay sahibi olmasýný teminen; Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Þ.'nin tek ortaðý olarak, Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Þ.'nin 20 Aralýk 2017 tarihinde (bugün) yapýlan Olaðanüstü Genel Kurul Toplantýsý'nda onaylanan mezkur sermaye artýrýmýnda yeni pay alma hakkýmýzýn kullanýlmamasýna karar verilmiþtir. Söz konusu sermaye artýrýmýnýn tescili ile birlikte Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Þ. sermayesindeki pay oranýmýz %92 olacaktýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/646475
sanýrým yukarýda adý geçen þirket,
www.hurriyetemlak.com
Yer Ýmleri