Heralde zarar 50 bini $ gecti
zamaninda ben soylerdim (cagri olmaya bilir) sen pas gecerdin dalga gecerdin sanirim hakettin![]()
Heralde zarar 50 bini $ gecti
zamaninda ben soylerdim (cagri olmaya bilir) sen pas gecerdin dalga gecerdin sanirim hakettin![]()
Benden soylemesi bu Spek seni Bakirkoy hastanesinde gormek istiyor![]()
Borsadaki tek kumar hissem buydu , cimerler, bimerler, mahlemeler, yatýrýmcý iliþkilerini arayýp hesap sormalar ( mahkeme dýþýnda hepsini yaþadým) % 14 zararla -maliyetim 1,35 ti al satla düþürdüm - 1,01 den sattým. Kaðýt 0,82 liraya gelmiþ. Ben iþi gariban avuntusuna yani öte tarafa ahirete vs býrakmayýn derim.
Burda açýk net hukuksuzluk var ve bunu kendi yönetmeliðine aykýrý karar alan spk yapýyor.
Malesef burda dünyasý baþýna yýkýlmýþ bütün birikimi çöp olmuþ küçük yatýrýmcýya ikide bir laf sokan iki tane adi yaratýk mevcut.
Bu þirketi alan kimin emriyle aldý?
Bu þirkete krediyi hangi saikle çiftçi bankasý verdi?
Þuan bu þirketin sahibi oldu ülkenin en güvenilmez iþ adamlarýndan biri midir, deðil midir?
Kýsacasý açýk ve piþkin bir þekilde ky ütüldü.
Sadece þunu söyleyebilirim þahsen kanaatim aylýk grafiklerde 0,75-0,80 ler dip.
Bu arada seçim meçim bu adamlarý etkilemez; bunlar her devrin adamý.
Maalesef dünya böyle bir yer, adalet ütopik bir zýrva.
Güçlü ezer geçer; ezdi geçti.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Demirören in Canýný yaktýðý bir küçük yatýrýmcýnýn manifestosudur.
Kalýn saðlýcakla.
La geno millete laf zokacaðýna beynini çalýþtýrda bir sor bakalým bu gosta eski zayfalarda bu hisse 1 lira olacak herkezde bunu görecek demiþiçkiyi depeye çekmiþ. Bu adam bunu nerden bilmiþ? La sizde 1 gram beyin yok borsa oynisiz kumara girisiz. Hisseye aþýk ol sonra millete salla, Allah sizi ýslah ede.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Deðerli Gueno saðol arkadaþým ben bu tip yaratýklarý kale bile almýyorum...
Bu tip insanlar görevlerini ifa ederler..
Yaþlý bir bilge kiþi þu iki özlü sözü demiþti vaktiyle...
Oðul kahpe içerde iken kapý kilit tutmaz...
Ýt b.k yemekten vazgeçmez...
Saðlýcakla kalýn.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Kitaplarda kdv sýfýrlanmisti seçimden sonra gazetelerdede kdv sifirlanacakmis mali etkilermi
Yer Ýmleri