1,42-1,44 aralýðýndan girmeye çalýþacaðýz bugün. Bakalým ne olacak?
Kesinlikle YTD.
1,42-1,44 aralýðýndan girmeye çalýþacaðýz bugün. Bakalým ne olacak?
Kesinlikle YTD.
YORUMLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ. TAVSÝYE VERECEK BÝLGÝM DE YOK ZATEN.
BENÝM ÝÇÝN BORSA =EÐLENCE.
Özet Bilgi
Ar-Ge Merkezi Belgesi Alýnmasý Hakkýnda
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
5746 sayýlý "Araþtýrma, Geliþtirme ve Tasarým Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkýnda Kanun" kapsamýnda; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý'na yapmýþ olduðumuz Ar-Ge Merkezi baþvurumuz olumlu karþýlanmýþ ve Þirketimiz'e "Ar-Ge Merkezi Belgesi" verilmesi uygun bulunmuþtur. Bu itibarla Þirketimiz, 5746 sayýlý Kanun hükümleri gereðince Ar-Ge Merkezleri'ne tanýnan teþvik ve muafiyetlerden yararlanmaya hak kazanmýþ bulunmaktadýr. Mezkur Ar-Ge Merkezi Belgesi tarafýmýza bugün (03.11.2017) teblið edilmiþtir.
bir iþe yarar mý yukardaki haber?
bir gün % 6 artýyor ertesi gün % 6 düþüyor
anasýnýn damý.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
siz siz olun sakýn beni dinlemeyin. bildiðinizi yapýn.
13 ekim - 3 kasým üçüncü gurur haftasý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Düþüþe hemen ayak uydurdu, endeks saçma sapan bir yalanla düþtü, dolar uçuþa geçti, ülkede herþey bu kadar pamuk ipliðine baðlý olmamalý,
Siyasi paylaþýmlarý kýnýyorum bu arada, Türkiye'nin Cumhurbaþkanýna güvenmiyorsan ne iþiniz var Türkiye'nin borsasýnda, zarar etmeyin gidin Dow a, ftse ye, Dax a girip hisse alýn. �� ��
Arkadaþlar lütfen iþin gerçeðini öðrenip malýnýzý doðruyorsanýz yine doðrayýn, tekniðinde boþtan bir sebep içine etmeyin
Yer Ýmleri