Klasik bir Hürriyet trade hareketi izledik,yine endeks 1 düşerken bu x3 düştü.
Oyun planıma uyarak 1,0x maliyetli 1/3 lük payımda 1,20 de stop oldum,kalan son 1/3 ile uv bekliyorum.Yarın 1,13-14 den dönerse hareketin gücüne ve karakteristiğine göre bir umut olabilir,ancak bu noktanın aşağı kırılması durumunda beklediğim 0,8x seviyelerinde yeni dibi getirir kanısındayım.
Originally Posted by slowtrader
Emeklilik fonları almaya devam ediyor,satışlar ise dağınık bu hareket boşuna olmuyor,soru şu; bukadar yüklü mal alındı mı devredil mi?Cevabını ancak olay gerçekleştikten sonra anlıycaz.Büyük bir dalga bekliyorum,yukarıda 2,x -aşağıda 0,8x hedefli, indikatörler aşağıyı gösteriyor ama yaratılan beklentiler yukarı yönlü düşündürtmeye zorluyor.elimde 2/3 payla bekliyorum , 1,0x maliyetli ikinci 1/3 için stopum 1,20.Aşağı hedefime gelirse 2/3 alımla depoyu fullerim , yukarı koparsa mevcut elimdeki 2/3'ü veririm.Yok stopumu patlatıp alım fırsatı vermeden tekrar yukarı koparsa elimdeki 1/3 ü yine karlı bir şekilde verebilirim.Her iki duruma da hazırım spek, yukarı sürersen satacak malım,aşağı çekersen alacak param var.
Yer İmleri