5= 1.618 *1 hedefi ise 107-108 civarý oluyor. Kýsmet artýk.
Bütün ara düzeltmelerdeki B dalgalarý ortodoks tepe þeklinde gidiyor. Adam piyasayý (yerlileri) terste yakaladý kanýrttýkça kanýrtýyor.
Bu uzun vadeki tepeye giden hareket ise bunun spekülatif þekilde geliþmesine þaþýrmamak lazým. 1. ve 5. dalgalar biraz spekülatif geliþir diye biliyorum. Doðru bu bence piyasa net biþekilde merkezi bir odak tarafýndan manipüle ediliyor. ÝÞC-MGROS-VAKBN-TCELL-TTKOM vb daha nicesini spekülatif grup-patron hissesi toplar gibi topladý götürüyor.
Þort peþindeki traderlara hiç acýmýyorum inþallah batarlar milletin 3 kuruþluk aklýný da twitter da orda burda bulandýrdýlar. Efendi gibi görüþ belirtene biþey demem ama bunlarýnki korku propagandasýydý. Ama aklý selim KY'nin 4 liralýk ÝÞC'yi alýp yatmasý gerekirdi ona da tüm psikolojik savaþ aygýtlarýný devreye sokarak engel oldular.
Bana göre forumun en akýllýlarýný toplamýþ bu topikte bile tek baþýma kaldým (sanýrým) alacaðýnýz olsun. Biraz daha destek gelseydi %120 spot + viop longu koruyabilecekkken %70 e düþtüm.
Sakal býrakýcam artýk.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri