Originally Posted by
taraftar
Sn.Devir bir aralar daha sýk yazýyordunuz ve beyin jimnastiði yapýyorduk. Güzeldi.
Sayýmda ayný yerde olduðumuza sevindim, C:3:iv içerisinde olduðumuzu düþünüyorum, C:3 uzayan dalga olmaya aday olduðundan iv etiketi belki ilerisi günlerde deðiþebilir fakat C:3 ün deðiþeceðini sanmýyorum. C:3 dalgasýnýn henüz 1.00 katýna C dalgasýnýn ise 0.618 boyuna 7 salýným yaparak geldi. Muhtemel iv dalga düzeltmesinden sonra son bir salýným ile C:3 tamamlanabilir diye tahmin ediyorum.
Bu durum sonrasý sadece düþüþe bir nebze ara verebilir, lakin bu durumda 1=3 dalga boylarý eþit olacaktýr.
Toparlarsak C kalýbý henüz bitmedi, ideal fiyat hedefleri 0.618 : 85480 / 0.78 : 80.000 / 1.00 : 73.000 / 1.618 : 53.000
Salýnýmlar ile ilgili (73b ya da 53b beklentili adý üstünde tahmini hedefler için) yaklaþýk süre tanýmlamasý yapabilir misiniz? Sn.Devir temmuz sonuna kadar dibin görülebileceði yorumunda bulunmuþtu.
Sn.emirler de grafik daha farklý gibi, (ýv) den yukarý dönmüþ gibi algýladým.
Bol kazançlar...
Yatýrým tavsiyesi deðildir, olamaz.
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri