Deðerli arkadaþlarýn paylaþýmlarýný keyifle okudum. Büyük üstad olarak bildiðim ve tanýdýðým DEVÝR hocanýn geri dönüþü de muhteþem olmuþ. uzun zamandýr siteyi takip etmediðime çok üzüldüm, büyük þanssýzlýk oldu benim için.. neyse zararýn neresinden dönsek kardýr..
DEVÝR hocanýn ve diðer deðerli arkadaþlarýn paylaþýmlarýnýn devamýný bekliyor ve þimdiden teþekkür ediyorum.
þimdi anlamadýðým bir husus var.
1. ihtimal: Yükseliþ 115xxx te bitti. ABC düzeltme dalgasýnýn A dalgasý 101xxx te bitti, B dalgasý ile yükseliþteyiz ve sonlarýndayýz. Þimdi C dalgasý ile düþüþ bekliyoruz. (Sn. Lord-Çaycý son gönderisinde bu ihtimalden bahsetmiþ. Ayrýca Sn. DEVÝR'in, A dalgasýnýn 5.dalgasý trunkated olabilir mi sorusundan, zamanlama itibariyle kendisinin de o sýrada A dalgasýnýn içinde olduðumuzu ifade ettiðini sonrasýnda B ve C beklediðini yorumladým naçizane..)
2. ihtimal: Yükseliþ 110xxx te bitti. ABC düzeltme dalgasýnda A dalgasý 99xxx te, B dalgasý 115xxx te, C dalgasý 101xxx te bitti ve düzeltme sonlandý. Þu an yükseliþ dalgasýndayýz yani ralli baþladý. (Sn. Lord-Çaycý da bir önceki gönderisinde bu beklentideydi ama sonra ikileme düþtüðünü yorumladým.)
3. Ýhtimal: bir de þu ihtimalin mümkün olduðunu düþünüyorum. 2. ihtimaldeki gibi Yükseliþ 110xxx te bitti. ABC düzeltme dalgasýnda A dalgasý 99xxx te, B dalgasý 115xxx te bitti. 101xxx te ise C dalgasýnýn sadece a'sý bitti, þimdi C.b yükseliþindeyiz ve bitmek üzere, akabinde C.c düþüþünü bekliyoruz.
özetle þu an ralli yükseliþi baþladý mý. yoksa B veya C.b tepki yükseliþ dalgasýnda mýyýz onu tam anlayamadým. deðerli üstadlarýn yardýmýný bekliyorum. þimdiden teþekkürler.
Hepimize güvenli, huzur dolu, aklýmýzýn, vicdanýmýzýn sesini dinleyebileceði, saðlýklý, bereketli bir yýl dilerim
XBANK uyumsuzluðu hala devam ediyor, çok iç açýcý deðil. Sanýrým perdenin kapanmasýna az kaldý bence...
Vob tavan olmadan þansýnýzý zorlamayýn bence son kiþiyi dökene kadar yukarý alýcak
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Yer Ýmleri