Sn emirler sizi tanýdýðýma çok sevindim.
Yanlýz öyle ýv oluyorsa böylede v olur demek geldi içimden tutamadým sevgiler baþarýlar..
![]()
Sn emirler sizi tanýdýðýma çok sevindim.
Yanlýz öyle ýv oluyorsa böylede v olur demek geldi içimden tutamadým sevgiler baþarýlar..
![]()
hayrola sn mehmet kirsoy birþey mi yarýþtýrýyorsunuz? istediðin yere koy v i sizi tutan mý var.
etiket yazýsýnda ne diyor boyun çizgisi kýrýldýðýnda pembe 3 içindeyiz diyebileceðim diyor.
Þimdi investing platformunda haftalýk veya aylýkta etiketleri koyduðunuzda o etiketleri günlük baktýðýnýzda göremeyebiliyorsunuz. bizdede o dikkatten kaçmýþ olabilir. pembe 3 ün hedefi etiket üzerinde var. YT deðildir.
haa iyi o zaman .
Ama fikri ben vermedim siz kendiniz o fikri edinmiþsiniz.
sizin grafikte ki Siyah 4 (ýv) den sonraki A-B ne ola ki? bende oluþturduðu fikir sonlanan diagonalýn ilk dalgasýnýn A-B-C þekli ise o vakit yukarý saydýðýnýz beþ dalgada son C yi oluþturuyor. Yani siyah V henüz sizde de bitmemiþ.Yine yani diyeyim siyah V in ilk dalgasý bitmiþ diagonal ise.
Þunca yýllýk yaþanmýþlýklarým da edindiðim tecrübe þu ola, dalgalara fazla takýlmamak. Ama bu ew virüs gibidir.her yer de karþýnýza çýkar çýkmasa da siz çýkarýrsýnýz. Þüphe þüphe hep þüphe içinde olursunuz. en iyi þey sisteminizdir.most olur ott olur ortalamalar olur . olurda olur. Tepe dip olmayabilir ama sonuç olarak iyi kurguladýðýnýz sisteminiz size diþe dokunur birþeyler kazandýrýr, uygulamak ise baþka bir problemdir ama uygulayan iþi götürür. Fazla dalgalara takýlmayýn derim.
Bist 100 de düzeltme ne zaman olur hocam bi tahminniz varmi?
126800 ün ucu göründü.
Yer Ýmleri