Sn garipce bilirsiniz ew aparken þumu bumu der iseniz poz alamaz,yol kademezsiniz. belli bir hedefte gider de o hedefin tehlikeye gittiðini görür iseniz, yukarýdaki grafikte olduðu gibimuhtemel senaryoyu deðilde uyarýyý yaparsýnýz, kaldýki ben o noktalarda külliyen sýfýr hissedeydim.günlük vur kaçlar yapýp tepkinliydim. tabiki de bir çok senaryo var.ama hepsini burada paylaþýrsak kafalar allak bullak olur. Zaten sayarkende aveya 1 b veya 2 cveya3 diye saysaydým.investin sayým kalýbý buna izin vermiyor.yukaýda 124 binde 3veya C kalacaktý ki buda þu aþamada o noktanýn B olduðunu bize gösterecekti , kafamdaki altarnatiflerden biride buydu. sayýmýmýn son hali bu þekilde.aþaðýdadýr . 4 sizinde dediðiniz gibi henüz bitmemiþ oluyor.yada bitmiþ oluyor þu þekliyle. Yaptýklarýmýzýn yatýrým tavsiyesi olmadýðýný hissiyatlarýmýzla saydýðýmýzý vede sayýmýn deðiþebileceðinide peþinen yazdým. bu sayýmda ABCD de olabilir, abc de olabilir v.s de olur. olurda olur. Ben size kýzmadým hiç bir zaman kýzacak birþey yazmadýnýz paylaþýmlarýnýzý yoðunlaþtýrýrsanýz burayý takip eden arkadaþlarda öðrenmek açýsýndan birþeyler alabilirler.
Ama yatýrým için ew yi hele ki kýsa vade de hiç mi hiç kullanmalarýný tavsiye etmem etmedim de.
![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri