Sn. Devir
Emeðinizie saðlýk, tebrik ederim isabetli DOW analizinizi.
Peki, bist100 Trendin neresinde acaba ? bist100 analizinizide bizimle paylaþýrsanýz seviniriz.. Çok teþekkürler ..
Sn. Devir
Emeðinizie saðlýk, tebrik ederim isabetli DOW analizinizi.
Peki, bist100 Trendin neresinde acaba ? bist100 analizinizide bizimle paylaþýrsanýz seviniriz.. Çok teþekkürler ..
(B) düzeltmesinin hýzlý yassý (101.500) ile bitip (C) yükseliþinin 118300 tepesi ile (C):1 ile tamamlayýp (C):2 geniþleyen yassý kalýp oluþtuðunu düþünüyorum,
Analizinizi paylaþýrsanýz sevinirim.. Sanýrým benim gibi birçok okurunuz bunu bekliyordur.. Teþekkür ederim.
Sn. DEVÝR,
Dow'da düþüþ %7-8 civarý olur demiþtiniz fakat zirveden %12 düþtü. Yani oraný bilemediniz, sizi esefle kýnýyorum![]()
Yazdýðým mesajlar þahsi görüþlerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dow beklediðimden fazla düþtü. Bence bu haftadan itibaren gündemimizden çýkar. ABD tahvil faizleri de keza 2.75'de durmadý. Üstü çok boþ olduðundan rallinin nerede duracaðýný öngörmek zor. Gelecek hafta 3'ün üzerini görebilir.
MSCI-EM de düzeltmesini tamamlamak üzere. 1100-1150 aralýðý dönüþ için uygun görünüyor.
--
Harekatta þehit olan askerimizin ruhu þad olsun. Þu þehitlik makamý bu kadar kýymetli madem, azýcýk da tuzu kurular bu þerbetten içse diyesi geliyor insanýn ama böyle gelmiþ böyle gidiyor. En çok da mikrofon baþýnda gerekirse ben de giderim diyenler uyuz ediyor. Gitseler de görsek.
--
BIST'in yeni yüksekler yapmasý için tahvil piyasasýnýn biraz durulmasý lazým. 3.0-3.2 arasý bir zirve yaparsa global piyasalar 1-2 ay rahatlar.
Dow Jones için bir süre 23-25 arasý dalgalanma bekliyorum.
--
Yer Ýmleri