Bir süredir "alacakaranlýk kuþaðý" dizisi yaþýyoruz zaten ( 40 yaþ üstü bilebilir ) 2021 den sonra da black mirror yaþayalým , en azýndan cast da badem býyýk yoktur ,
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn.DEVÝR,
kafama takýldý...bankalarýn neredeyse hepsi 22.07.2016 diplerini aþaðý yönde delip geçmiþler...bu sizi rahatsýz etmiyor mu? o dibin ne olduðunu siz benden iyi biliyorsunuz...endeksteki malum devasa üçgenin E dalgasý dibi...endeksinde bu dibi delip geçme ihtimali ortaya çýkmýyor mu?
ÜYELÝK : KASIM 2006
Münferit olarak kestirilmesi olanaksýz. ABD ve EM borsa grafiklerinde kasvetli bir hava var. Dýþarýda baþlayacak bir satýþ dalgasý dolarý daha da yükseltebilir. Bist yeni dip yapmazsa dolar artýk yükselmez, yavaþ bir tempoda düþer. Yaparsa uzak durmak lazým.
Sanki yýl bitmeden bir þeyler olacak gibi bir hava var. Pek tarif edemiyorum sadece hissiyat.
--
Benim de kafama takýlýyor. Senetlerin grafikleri iyi görünmüyor. Zamaný bir kenara býrakýp sayýmlara odaklanýrsak 121500 son nokta olabilir. Son dalganýn ilk dalgasý ise 88000'leri kýramadan 2 atýlým dalgasý daha yapýp 200000'de süreyi doldurur. O yüzden 88168 kýrýlýrsa komple nakite dönmek gerek.
Beni tedirgin eden Türkiye'nin durumu deðil. Global bir bozulma olmaz, EM grafikleri yukarý dönerse biz de döneriz. Ancak sanki dýþarýdan bir cisim yaklaþýyormuþ gibi hissediyorum.
--
Slm,
Baþka yazacak yer bulamadým buraya yazýyorum kusura bakmayýn. USD TRY de son düþüþ 5 dalga, normalde hedefi 6.20 hatta 6...ancak oraya kadar sarkýtmayýp müteakip dönem kullanýlacak bir 6.30 yatay desteði oluþturuyorlar gibi. Burdan tekrar 7.1 ge 7.2 ye doðru kalkacak þeklinde...ama daha da ötesini 8 veya 9 TL gibi bir zirve yok bence..(Belki anlýk bi zirve yapýlýr o ayrý)
Yani cendereyi 6.30-7.30 arasýna kurup orda tutacaklar.Güvercinin ölmediði kaçýp da gidemediði nokta...
Ýlginç bir görünüm var bence; 04 Ekim 2011 zirvesine bakýn..sonra þu anki zirveye 30 dk.lýk bakýn..bence oradaki zirve sonrasý formasyonlar tekrarlayacak.
Kusura bakmayýn imkanlar kýsýtlý grafik gönderemiyorum. Eski arkadaþlardan birisi dediðim yerleri grafik halinde koyabilirse ne dediðim rahat anlaþýlabilir.
Saygýlar...
Yer Ýmleri