Son aldýklarýmý maliyetine geri verdim. Yine %50 kalsýn bir izleyelim bakalým.
--
Son aldýklarýmý maliyetine geri verdim. Yine %50 kalsýn bir izleyelim bakalým.
--
Dolar için soruyorum Kanal üstünde çýkan fiyatlarda üst kanaldan bir daha tepmesi yada kanal içine girmesi eliot açýsýndan bir önemi yada belirleyici bir özelliði var mý? Mantýken Böyle durum 3.3 dalgalarýnda görülmesi gibi
MI 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Devir, Bovespa neredeyse düzeltme öncesi zirveye geri dondu, geliþmekte olan ülke borsalarý için bir iþaret olabilir mi sizce?
![]()
Bovespa dolar bazýnda yerlerde sürünüyor
97000 e tepkiyi gerçekleþtirdi, ongorum B:c bacaðý olmasi yönünde hedefi ise 90000 gözüküyor.. iþte orasý bence karar yeri olacak 36000 puanlýk düþüþün duzeltmesi 100600 de bitti mi bitmedi mi ?
97500 ustunde kapanýþta ise muhtemel bir kompleks düzeltme bacaðý ilerlemiþ olacak. Yarýn ki kapanýþ belirleyici olur.
ABD borsalarindaki görüntüde hiç hoþ deðil nu kabak gibi ortada ne kadar dayanacak göreceðiz..
Dow'daki görüntüyü beðenmediðim için portföyü yarýya indirmiþtim. Orada 25850'nin altýna satýþlarýn hýzlanmasý durumunda aþaðý düzeltme hüviyetini kaybeder. Keza MSCI-EM de alçalan kanal desteðinde. Tutunamazsa þöför atlayabilir. Bugün akþam tuzlu fýstýk/bira kombinasyonu eþliðinde izlenecek gün.
--
Yer Ýmleri