Çin borsasýnda da 2650 ana desteðin kýrýldýðýný bu arada belirteyim. Burasý son uzun vadeli trendin baþlangýç noktasýydý.
--
Çin borsasýnda da 2650 ana desteðin kýrýldýðýný bu arada belirteyim. Burasý son uzun vadeli trendin baþlangýç noktasýydý.
--
Bu papaz görünümlü casus Brunson'a da fazla bel baðlamamak lazým. Döviz piyasasýna göre adamý kesin salacaklar. Yalnýz unutmayýn ki piyasa artýk yön deðiþtirdi. Yön deðiþince karakter de deðiþir. Þu sonuç çýkarsa bu olur tarzýnda çýkarsamalar çalýþmaz.Günlük saatlik hareketler göz boyar, neticede piyasa anonsun niteliðinden baðýmsýz olarak trend yönünde devam eder.
--
bu USD/TRY 60 dk grafiði...acaba böyle bir üçgen geliþiyor olabilir mi? grafikte d-e dalgalarý bitmiþ gibi bir ihtimalde koydum ama güdük duruyor çok kýsa kalmýþ oluyorlar...sank çizgilerle çizdiðim rota mantýklý gibi...önce d dalgasýný tamamlamak için yukarý sonra e için aþaðý ve sonra zirve için yukarý gibi...bu DOW eðer 22.000 leri görürse bizim bist ve dolarda da buna uygun hareketler beklenebilir...
ya da ÜÇGEN deðil baþka birþeyler oluyor...
![]()
ÜYELÝK : KASIM 2006
Sýçtý papaz bez getir
Türk borsasýnýn Ekim aylarýnda düþtüðünü görmedim. Ya da ben hatýrlamýyorum. Olursa ilk olacak herhalde.
--
Parite daha tepki vermedi. Verirse partide eller havaya safhasýna geçilir.
--
Yer Ýmleri