-
Amerika'da beklediğim tepki biraz gecikmeli geldi. Orada iki olasılık var. 25200-25400 aralığında tepkiyi sonlandırabilir. Veya 26000 üzerine tırmanıp oradan dönebilir. Hangisi olur bilemiyorum.
--
-

Originally Posted by
alekss
sayın devir KMX nerelerde eskiden çok güzel yazılarını okurduk bilginiz varmı merede yazıyor twitter veya herhangi bir yerde yazmaya devam ediyor mu ?
Bildiğim kadarıyla sosyal medyada salt fotoğraf paylaşıyor. Bu işleri bırakmış olabilir. Gelse ben de çok sevinirim. Tam onun günleri.
--
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
sn.DEVİR,
düşüş başlarsa zaman olarak ne kadar sürer tahminen? kasım ortasında veya o zamana bile kalmadan döndü aşağı piyasalar diyelim...kafanızda yaklaşık bir hedef zaman var mı?
Başlayıp biraz ilerlemeden bunu bilemeyiz. 70400 üzerinde kalacağı opsiyonuna göre benim hesaplamam 78-81 arası. Süre olarak birbuçuk ay olabilir.
--
-
İlk tedirginliğim şu an realize oluyor. 1.15 iken paritenin görünümünü yazmıştım. Nasıl ki Fedon daha fazla yanamazsa $/TL de DXY'den daha fazla ayrışamaz. Yoksa salt teknik baktığımızda TL'nin 5.10'a kadar yolu vardı.
--
-
Ana trende etkisi olmamakla birlikte şu 3 kısa vadeli unsur endekste volatilite yaratabilir.
1) Ekim enflasyonu
2) 2 bakana yaptırım
3) İran ambargosu
Önümüzdeki günlerde bunlarla ilgili haber akışı olacak. Endeks paldır küldür düşerken mesela yaptırımlar kalktı haberi matrikse düştüğünde anlık zıplama olur ya da tersi.
--
-

2007 de 140 dolar olan doçebank
şimdilerde 10 dolar
bir hissenin nekadar düşebileceğini göstermesi acısından önemli
-
101-104 yalan mı oldu
hayal kırık
satalım bari az az
dikkat yatırım tavs değil
-
Bizi bekliyormuş kudurdu resmen