Üstad selamlar. EW yi bana bile sevdirip-okunabilir þekilde anlatabildiðinize göre, bir kitap vs yazarsanýz tutar bence (satýþ adedi olarak deðil tabii ki, etki gücü açýsýndan). Bu forumdan çok baþarýlý kiþiler geldi geçti. KMX de kitap yazmýþtý galiba. Onu alýp okumamýþtým ama, siz yazarsanýz kesin okurum
EW yi hep ince iþçilik ve detaylara yoðunlaþma olarak algýladým. Ama ben hep büyük resim odaklý oldum, detaylara hiç bakamadým.
Bu vesile ile bir anýmý anlatayým: Ünide sýnýfýn baþarýlý ve her dersi takip eden, zamanýnda notlarý alan düzenli-disiplinli öðrencisi olarak...sýnav zamaný arkadaþlar notlarýmdan çalýþýyorlar. Bir gün geldiler, bir sembol bu nedir diye soruyorlar...Ben de sýnav çalýþmalarýmý çoktan bitirmiþ ve son 1-2 gün pek de çalýþmayan biri olarak þaþtým kaldým. Benim notlarým, üstelik sýnava da iyi çalýþmýþým..bu sembol ne? Neyse, sonra farkediyorum ki o sayfayý baþka bir arkadaþtan defterime geçirmiþim...o arkadaþ da "g" yi "ro" harfi gibi yazýyor, el yazýsýnda.
Tabii ki, benim detaycý olmayan tarzým, sayfanýn bir köþesinde kalan "ro" ya takýlmamýþ..."g" sembolü ile devam etmiþim
Yani, hep detaylara inememek gibi bir zaafým oldu...Artýk kusur mu, avantaj mý bilemem...Yaptýðýn iþe göre deðiþiyor sanýrým.
Son olarak...bu yükseliþ dalgasýný uzun vade portföyün 1. kýsmýný full lemiþ olarak yakaladýk...%100 hisse sayýlýr...Beklediðim hareketler gerçekleþirse faz2 ve faz3 alýmlarý da olacak. Ama çarpan etkisi (vadelide uzun pozisyon) az oldu..Bir iki zamanlama hatasý ve aç gözlülük yüzünden. Ama Devir hoca nýn tüm hareketi kaçýrdýðýný görünce, biraz ferahladým...Halime þükrettim

Yer Ýmleri